Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a honlapjukat csak gyorsan kikerestem neked,hogy legyen elérhetőség.
A prop-technél voltam ma,ott éreztem a kávé illatot és a csaba mondta,hogy van egy kávépörkölő üzem az udvarban.Hátramentem beszélgettem a faszival,bevitt a pörkölőbe,ő mondta hogy belgiumból és hollandiából a tőzsdéről veszi a babot,volt neki egy csomófajta afrikai meg indiai is... én vettem a 100% arabicából,2 90-10esből,1 80-20-asból,egy originalt,meg egy általam összeállított keveréket.Ki kell próbálni,szerintem nagyon jó...persze nem egy kopi luwak,de az ára se:)
Huha
Nálunk senki kávézik és iszik!/De megoldom/ ha valaki erre jár!
Komolyan kidobtad azt a kannát?
Viccvót. (ezek nagyok rá )
Az nem rossz ár, sőt, kimondottan kevés. Kérdés, milyen... egy próbát megérne.
A honlapon nagyon kevés infó van, azaz semmi (milyen bab, honnan, milyen pörkölés)
És van pár baromság, amit le kéne venniük, mert ha egy hozzáértő elolvassa, 200km-es körben kerüli el ("7g kávé + 0.5 dl víz" meg "A kávét egy órán belül el kell fogyasztani, vagy termoszban kell tárolni.")
Köszi,de kintalvós a kicsike. Meg aztán a szegély is néha eléri a gumit. Vicus szokja még a verdát.
Viszont van 4 csini felnim tvingóra.
Most mikor pupuék itt voltak közöltem velük hogy kávéval nem tudom megkínálni őket csak ilyen főzött barna lével. (mi sokáig kávénak hívtuk de egy ideje már tudjuk hogy ez nem az )
ott pörkölte nekem frissen a pali,én választhattam ki a kávéfajtákat a keverékbe
8x250 gramm kávéért fizettem 6000-et
szerintem meg nem KELL,de nem fogjuk szerintem egymást meggyőzni
Kezdődik a Reál meccs!
míg el nem felejtem!

olyan kávéjuk van,hogy csoda,fillérekért!
Érdemes kipróbálni:
http://www.pacificaffe.com/abo...

Ez az!
Tavaly dobtam ki egy teljesen jót mert kettő volt.
ilyen
Az az! Az kellene. Mivelhogy földbirtokos lettem,szükségét érzem egy saját permetező kannának.
Megjött az adó mindenre.
Az a sárga-piros? Apósomnak van, nem tom, használja-e, de kölcsön biztos odaadja, ha megbeszélem vele.
Akkor nem kell meg se venned.
Szerencsére van, de nem rólam van szó, csak általában. Arra próbáltam kilyukadni, hogy manapság egy családban KELL egy autó, akármilyen is, meg akármennyi is lesz a benya.
Azért tanulékony vagyok ugye?
Nem hiszem el,hogy senkinek nincs kint a fészerben egy magyar gyártmányú permetező kanna?

Ne basszatok már fel!

Nem ingyen akarom,csak olcsón.
van pénzed teletankolni az autód a hónap végén?
ha van,akkor ez téged nem érint,ha nincs akkor meg nagyon kiröhöglek,mert menő BMW-re telik,de ü.a.-ra már nem...