Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát akkor nincs több Republic koncert.
hát nem tudom nem tűnik annyira bonyolultnak de még alszom rá egy párat.Meg most nem is ez az elsődleges.
ez királylányos!
Hali hó sziasztok!
Hali
Van egy MARTIN-tipus
meg eg gyári.
Szoktam járkálni Bp-n de inkább Budán II. III. ker.
Generátoron mit mutatott a töltés? Asszem 2 kábel megy a generátorra az egyik gyújtás+ lehet az szakadozik néha.
néztem a biztiket és mértem a generátornál is a töltést
pestről lejöttem monorra most itt lakom
miért tudsz valamit pesten?
Skacok, a biker world megszűnt? Hol lehet kapni első főfék mh felújító kittet? Haverom Fj-be kellene de nem nagyon találok... FJ 1100 1987 36Y
Nézd meg a biztosítékokat is lehet meg van olvadva, vagy kontaktos. Pesten merre laksz?
no meg lehet jobb ha felújíttatom mert a bontott is ki tudja milyen állapotú
az a baj nem tudom mi a baja,így nehéz eldönteni,hogy javítás vagy csere
kb 15
valami olcsó megoldás kéne mert eléggé elvitte a pénzt a motor megvétele meg az átírás
mennyibe kerülhet kb egy bontott generátor az ezredesbe?
Az ezresnek külső generátora van,mint a kocsiknak,és a hátuljába van integrálva a szabályzó.Olyat sajna nem gyártok,Pupunak volt egy bontott,ha megvan még neki beszélj vele,vagy bontóból tudsz szerezni.
nincsmit,
segítsetek.még mindig generátor gondom van.nem tudtok egy ócsó szerelőt pesten vagy környékén?
Köszönöm
Ezt rátetováltattad? Nem matrica?
A másik csuklódra meg Puput kéne. .
szia!de király!
Na, egész napos szerelés vége... tapasztalat: egy menet kiszakadva, ezért vízszivattyú ereszt - megoldás helicoil.
Kipuf kipucolva, de tök nyitott, úgy hogy nagyon hangos - van valakinek bármilyen kisebb dob, amit fel lehet hekkelni?
Rugós tagok ledzsuvázva, ahogy kiláccott, kiderült, hagy WhitePower elöl-hátul, minden állítható rajta, jól műxik.
Hali párban van 600- s
Egy egy darab 1000-s
1000-ből is kétfajta
Tegyél fel képet- milyened van?