Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tököm kivan már lassan fél évig tél van azt itt a globális melegedféssel papolnak
Itt szünetel a buszközlekedés amig nem csitul addig nem is indítanak járatott jelenlegi Hír
És még mindíg szakad a hó,és viharos erejű a szél is.
Itt is bitang egy idő van. A hótolókat leszerelte a Biokom. Tegnapi nap folyamán nem történt semmi ez miatt,csak a közútkezelő gépei járnak,ők is csak a főutat tisztítják és a várospon kívül tesznek rendet. A város a Biokomé lenne.

Jó nagy hó esett itt is. A szél leszakította a négyemeletes ház nyugati oldalán a hőszigetelést. Jó munkát végeztek ismét.
Elindították a Tsz ből a homlokrakodokat is nem rég volt erre csak a víhar amig nem csítul szerintem esélytelen
én igen
Hali gali mindenkinek.
Kemény napok elé nézünk.
haver,polgárdinál èjjelezett.sõtmèg ott is van
íbéjezik itt valaki?
E percben jött a legjobb hír nem is tudnak egyenlőre mit csinálni a felénk vezető utakkal
Este Enyingi ismerösök a 7 esen ragadtak a katasztrofavédök is ott voltak de nem tudtak ők sem csinálni semmit
Buszok sem indultak itt is
Nézem a híreket folyamatosan. Fejér megyében közlekedési tilalom van érvényben már a honvétséget is bevetették itt ott.
A M7- 7 es en nem tudnak mit kezdeni az autókkal Hajnalban nyítottam az ajtót azt beömlött a hó. Azt a legjobb egyenlőre nézzük a pusztitást mert a szél nem csillapszik igy nem is tudunk semmit csinálni
Reggelt Fiúk itt nagyon komoly a helyzet az utak járhatatlanok . Az M 7 es járhatatlan a 7 -es szint a hozzánk és a mellettünk lévö 2 faluba nem lehet bejutni . A faluban meg kezdte a tetőket a víhar mienkével együtt
itt csak kb 5
akkor vigyázzál!nemenj a napra .nálunkmeg 15-cmes hóvan.
jó reggelt . leégtem a napon tegnap ezért inkább ma nem megyek motorozni lehet van 1 kis napszúrásom
reggelt,ezsemjóbb.mint a tegnapi
hű, hát jó nagy hó lett hazafelére... Itt még csak kezdődött
Igen tudom.Remélem jó lesz
küldtem egy mailt miket találtam
Ááááá, így már megy nekem is. Kösz. Majd keresgélek.