GTR hát.
Kis munka még lesz vele (kis rozsdafolt a dobokon) fagyálló és fékfolyadék csere de azon kívül semmi feltűnő.
A széles ülés miatt a lábam alig ér le róla de tudtam vele menni és egész jó volt.
A szélvédő és az idomok tényleg nagyon jók, a blokkja nagyon szépen és csendesen jár, érzésre minden nagyon finoman és pontosan működik rajta.
Menni vele egész könnyű a Gw-hoz képest de azért ezen is érezni hogy majdnem 300 kiló.
623e volt olajjal-szűrővel gyertyákkal, még egy akksi kell bele, az ennyi és még a forgalomba helyezés az kb olyan 105-110e Ft.
Még ott van a kereskedésben.
esélytelen. egy 7 szegmenses kis kijelző is van cca. 250 Ft. ÉS kell belőle 3 db, sőt az egyik 8 szegmenses. Kell hozzá egy meghajtó IC is, meg maga ami számítja a voltot, esetleg BCD dekódol, hogy ki is tudja írni.
amúgy a gtr-en el tudnám képzelni, ahogy kényelmesen elmotorozgatok. Összességében, arra amire ábrus álmodozik, sokkal jobb a gtr. sztem tényleg azt vette. (Meg buzis a színe, nem hagyhatta ott ) Az az ülés... gecci kényelmes lehet
Kis munka még lesz vele (kis rozsdafolt a dobokon) fagyálló és fékfolyadék csere de azon kívül semmi feltűnő.
A széles ülés miatt a lábam alig ér le róla de tudtam vele menni és egész jó volt.
A szélvédő és az idomok tényleg nagyon jók, a blokkja nagyon szépen és csendesen jár, érzésre minden nagyon finoman és pontosan működik rajta.
Menni vele egész könnyű a Gw-hoz képest de azért ezen is érezni hogy majdnem 300 kiló.
623e volt olajjal-szűrővel gyertyákkal, még egy akksi kell bele, az ennyi és még a forgalomba helyezés az kb olyan 105-110e Ft.
Még ott van a kereskedésben.
vagy valamit még meg kellene magyaráznom?
Pedig olyan csúnya szegény.
Egy Aprilia Guliverje van, háá fennvan az adatlapján