Hát, pupi nem a gr. teljesítményével van ott a baj (egyébként több az mint 280W de annyi is bőven elég lenne ellátni a rendszert) hanem azzal hogy alapjáraton tölt keveset. Ha csak egy kicsit is magasabbra emeled az alapjáratot és közben az akksin tartasz egy feszültségmérőt akkor látni fogod hogy máris megvan a 13V feletti töltőfeszültség bekapcsolt fogyasztók esetén is.
Az a helyzet hogy a Fréziket (sem) igazán városi tökörészésre tervezték, így bizony dugóban melegük van és a generátor is épphogy csak tölti a rendszert. Fáradt akksi esetén ugyanez a helyzet, nem tudja már tartósan kisegíteni a fogyasztókat ha alapjárat környékén van járatva sokáig a gép nagyobb villamos terheléssel.
Hát csak nem megyek végig a sorok között 70el mikor van akkora hátizsákom hogy majd beszarok alatta kamion és a kocsi között nagyon kevés hely tud lenni meg a sok autós akinek tele a töke a dugóval szépen összezár a hungárián pont a sorok között vannak a felgyűrődések nem lehet csak ész nélkül előre döngetni a lurdy háztól a stadionokig állt a sor.... at kb 8km
Szépnek szép de amikor az asszonyt felültettem hátra és vittem akkor nem volt neki kényelmes. (kamionos haveromnak is ilyen van)
A Kawasaki mellett is inkább ez a fő érv a Bandittal szemben. Ilyen telószimering elhalálozásra meg én is számítok mert ahogy elnéztem baromi sokáig állnak nála a motorok.
Tegnap megszívatott a Bélám 1 kicsit Sajnos eljött az a pillanat amire nem vágytam az Andi jött menteni
Hungária dugó víz forr venti megy lámpa megy féklámpa indexelgetések és 2vel araszolgatás és megállt mert az aksi beadta a kulcsot . Sajnos a kislány hozott nekem bikakábelt és 1 felet nem fordult és beindult amit önerőből nem tudott már azóta is ketyeg mint a doxa.
Köszi béjbi
Gyulám nem lehet valahogy feljavítani a generátort hogy pl ne 280W legyen a teljesítménye hanem mondjuk pl 380W
Munkatársam SUZUKI GSX-F 750-je se rossz vétel,van rajta doboz és alkudható az ára
A paksi kereskedésböl ahol a kawa van unokaöcsém már 2szer vett motort.Különösebb probléma nem volt,talán annyi érdekesség hogy a majdnem új (1800km)Fazer600-nak nem találták a szervizkönyvét és az egyik teló hazafelé elfosta magát és az olaj csurgott a féktárcsára..
Ja, meg az állam jóindulatából kifolyólag igényelhettünk egy kocka 1,5-öst soron kívül.(azaz nem kellett volna rá 6 évet várni de apámnak megfelelt a hazahozott 82-es 1,6-os I-es Golf is )
Nos valóban nem volt egyszerű menet hogy kiengedjenek mindhármunkat, először nem is akartak. Aztán apám mivel munkásőr volt és párttag (utálta az egészet, de ha az ember béremelést is akart kapni akkoriban a Dunai Vasműben akkor ajánlatos volt ebben a csapatban is játszani) így mindenféle pártbizalmi aláírással és pecséttel végül kimehettünk együtt két hétre. (nagyapám meghalt és kinézett némi örökség és mivel az állam is tisztában volt ezzel hogy némi svájci frank beáramlás várható így kissé elnézőbb volt. El is szedték a lé több mint a felét és persze azt is csak forintban kaphattuk meg )
Gyanús maga nekem, József... feltételezem, 10 évesen nem egyedül voltál Svejcban, és akkoriban az emberfiját családjával csak akkor engedték arra a vidékre, ha magas párt elvtárs volt... engem 88-ban engedtek először kék útleveles területre, fél napot álltunk sorba Pesten csak a német vízumért
Nem tetszett a túl hivatalos formája, meg hogy sokat kellett állni és várni mire elkezdődött a felvonulás. Unalmas volt hogy ott nyomták a szöveget az emelvényen, meg néha integettek az ünneplő népnek.
(85 nyarán én épp Genfben szembesültem azzal hogy nem csak MZ-t és Jáwát gyártanak a motorgyárakban hanem egész érdekes dolgokat is amiknek 260-ig van a km órájuk )
Nekünk nem volt gond a társasággal: 3-man laktunk 2 utcányin belül, 1korúak, 1forma motorral, meg még 2 kicsit messzebb
A motoros csavargásoknak 1edül a 18Ft-os benya szabott határt ha ki tudtam anyámtól sírni egy 50est, ment a tankba (megint nincs pénzed, fiam, most adtam )
Hát, te gyerekként nézhettél még ilyet... én szerettem kis koromban lenyűgöztek azok a bazi nagy vasak, a dumákat untam csak
Mondjuk, ez korábban volt, mert 85-ben már érettségiztem, és külföldi Motorrad-ban nézegettem a GXR-t meg az FZ-t, hogy de qrvajó lenne, de alapjában elvoltam az ETZ250-el is. Régi szép idők... akkor nem fórumon basztuk a rezet, hanem elmentünk egymáshoz - úgy sokkal jobban lehetett vitatkozni
Az a helyzet hogy a Fréziket (sem) igazán városi tökörészésre tervezték, így bizony dugóban melegük van és a generátor is épphogy csak tölti a rendszert. Fáradt akksi esetén ugyanez a helyzet, nem tudja már tartósan kisegíteni a fogyasztókat ha alapjárat környékén van járatva sokáig a gép nagyobb villamos terheléssel.
Be van kötve mind2 lámpád? Mert ha igen, az már lehet sok, vagy a generátor nem tölt eléggé.
Szépnek szép de amikor az asszonyt felültettem hátra és vittem akkor nem volt neki kényelmes. (kamionos haveromnak is ilyen van)
A Kawasaki mellett is inkább ez a fő érv a Bandittal szemben. Ilyen telószimering elhalálozásra meg én is számítok mert ahogy elnéztem baromi sokáig állnak nála a motorok.
Hungária dugó víz forr venti megy lámpa megy féklámpa indexelgetések és 2vel araszolgatás és megállt mert az aksi beadta a kulcsot
Köszi béjbi
Gyulám nem lehet valahogy feljavítani a generátort hogy pl ne 280W legyen a teljesítménye hanem mondjuk pl 380W
A paksi kereskedésböl ahol a kawa van unokaöcsém már 2szer vett motort.Különösebb probléma nem volt,talán annyi érdekesség hogy a majdnem új (1800km)Fazer600-nak nem találták a szervizkönyvét és az egyik teló hazafelé elfosta magát és az olaj csurgott a féktárcsára..
jóccakát
(85 nyarán én épp Genfben szembesültem azzal hogy nem csak MZ-t és Jáwát gyártanak a motorgyárakban hanem egész érdekes dolgokat is amiknek 260-ig van a km órájuk
előbb a fű és aztán kupleráj, vagy fordítva?
A motoros csavargásoknak 1edül a 18Ft-os benya szabott határt
Mondjuk, ez korábban volt, mert 85-ben már érettségiztem, és külföldi Motorrad-ban nézegettem a GXR-t meg az FZ-t, hogy de qrvajó lenne, de alapjában elvoltam az ETZ250-el is. Régi szép idők... akkor nem fórumon basztuk a rezet, hanem elmentünk egymáshoz - úgy sokkal jobban lehetett vitatkozni