Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megint hívtak az olajosok.
"Elnézését kérjük de el van írva a termék ára, legolcsóbban 2200 Ft-ért tudom küldeni/liter. Mert hát biztos látja hogy a 10w40-es is drágábban van mint ez. De még így is nagyon jó árban van és csak ajánlani tudom mert ennyiért nemigen van máshol."
Köszönöm akkor viszont nem kérem ennyiért.
Akkor most 100 litert...
Szép napot mindenkinek!
Jó reggelt emberek.
Rendeljétek az olajat amit emre linkelt mert most hívtak miatta hogy akkor küldik!

Na jön lassan az új albumom
https://www.youtube.com/watch?...!
Jó reggelt
üdv!reggelt ,irány melózni.fasza idönklesz mais.
ááá lóf@szt...tudod milyen csajból vagyok, tartós 10 fokig még a bent lévő aksihoz se nyúlok
Lehet kezdeni kéne akkor valamit azzal a géppel és nem állna fenn ennek a veszélye.
ne nevess, a ház tetejébe rohangásznak a kis g.cik, lehet bekucorodtak a ponyva alá
Ha meg lehet hegeszteni akkor meg kell próbálni, ha meg nem akkor inkább érdemes bontottat keresni. Volt hogy le tudtam gyártatni ezt-azt a Vasműben de igazából nem érdemes sz&rakodni vele mert nem olcsó és legalább nem is biztos hogy tartós lesz.
A bal oldali az semmiképpen sem FZR-é mert egyrészt más, másrészt ott a pillangószelep potenciométer vezetéke, ami az FZR-eknek még csak a közelében sem volt. A jobbos elvileg lehetne 600-asé de én mindig azt mondtam hogy karburátorsorból csak jót és hibátlant érdemes megvenni tartaléknak, ami nemrég még használatban volt. (ha sokáig áll/állt valahol leszerelve akkor összeszáradnak benne a gumialkatrészek és az miatt nem lehet beállítani őket az Istennek sem)
Ha sikerül találni egy jó sort (amiben nincsenek szétqrva a fúvókák és a csavarok) akkor azt szétszedni-elmosni majd szárazon és tisztán lefújni szilikonsprével vagy lekenni (a gumialkatrészeket) szilikonzsírral és becsomagolva eltenni akkorra ha szükség lesz rá.
Persze ez csak az én véleményem, én így szoktam.
Holnap kiderül hogy mit szólnak rá, rendeltem 12 litert.
Így már elhiszem. (bár nem áll jól neked)
hát elég komolynak tűnt az ügy, persze lehet, hogy csak a (tele)média azért fasza verseny volt
erre a geciségre senki nem fog emlékezni fél év mulva, viszont az a pár pontocska jol jöhet a végén... a kis geco tavaly is 3 ponttal lett VB.
Egy tetü alak, de tud nyerni, és akar is, elnézik neki. Miként sumákernek is elnézték, azt se érdekelte semmi, csak a gyözelem.
Csá!
Rakj fel róla képet, akkor meg tudom mondani, hogy meg tudom-e csinálni vagy sem.
Hali
A 170.000 hirdetésű mociról van szó?
Szevasztok. Ha valakinek kell egy 93-as FZR 600-as papírok nélkül, jó állapotban akár alkatrésznek is. ( de kár lenne érte) Akkor 06 30 531 1862