Mint utólag kiderült ilyet kaptam a GTR-be munkadíj nélkül és 20% kedvezménnyel 3200Ft/l-ért, ilyen gyertyákat meg 1990/db-ért, olajszűrőt meg 2100-ért.
Sajnos előfordul hogy kénytelen vagyok végignézni ahogy engem is levesznek pár ezressel.
Abba belegondolni sem merek hogy mennyiért kaptam volna bele egy akksit-fagyállót-fékolajat "kedvezményesen" ha még arra is rábólintok.
(ezért szerettem én itthon csinálni az ilyeneket és nem szervizbe járni)
kicsit kutogattam, mert kiváncsi voltam, és ezeket az adatokat találtam: A második öbölháborúban, 8 év, 8 hónap alatt 4805 fő esett el a koalíciós erőkből.
Ezalatt Magyarországon 9568 ember halt meg közúti balesetben.
durva.
Nem rossz!
De nekem most épp nincs szükségem olajra (épp most vettem jó drágán a qrva életbe) ha meg épp lenne akkor megkérek valakit aki biztos lesz olyan kedves és aranyos hogy elmegy érte nekem és el is elhozza alkalomadtán.
Sziasztok!
Én is így vélekedek erről a kis g.ci fettelről,de elég komoly volt a harc kettőjük közt,csak azért nem tartom fernek mert ha nem tekeri le Webber spórolósra az autót akkor lehet nem lett volna rá alkalma támadni.A gipsy meg korrekt volt ,de ha elengedik Braw-nék Nicot lehet el tudta volna kapni Webbert,aki akkor már mentálisan széteset a kis szeméttől.
Anno nekem sem tetszett a ferrari 1-2 megoldása ,de mindig Schumahcer rajongó maradok .
Most hívtam őket hogy nem e félreértés az ár mielőtt rendelek 8litert és azt mondták hogy köszönik hogy szóltam nem vették észre hogy az informatikusuk elbaszott valamit és az ár ami ki van írva nem érvényes a rendes áron megy ki az árú
Sajnos előfordul hogy kénytelen vagyok végignézni ahogy engem is levesznek pár ezressel.
Abba belegondolni sem merek hogy mennyiért kaptam volna bele egy akksit-fagyállót-fékolajat "kedvezményesen" ha még arra is rábólintok.
(ezért szerettem én itthon csinálni az ilyeneket és nem szervizbe járni)