Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint utólag kiderült ilyet kaptam a GTR-be munkadíj nélkül és 20% kedvezménnyel 3200Ft/l-ért, ilyen gyertyákat meg 1990/db-ért, olajszűrőt meg 2100-ért.
Sajnos előfordul hogy kénytelen vagyok végignézni ahogy engem is levesznek pár ezressel.
Abba belegondolni sem merek hogy mennyiért kaptam volna bele egy akksit-fagyállót-fékolajat "kedvezményesen" ha még arra is rábólintok.
(ezért szerettem én itthon csinálni az ilyeneket és nem szervizbe járni)
kicsit kutogattam, mert kiváncsi voltam, és ezeket az adatokat találtam: A második öbölháborúban, 8 év, 8 hónap alatt 4805 fő esett el a koalíciós erőkből.
Ezalatt Magyarországon 9568 ember halt meg közúti balesetben.
durva.
Nem rossz!
De nekem most épp nincs szükségem olajra (épp most vettem jó drágán a qrva életbe) ha meg épp lenne akkor megkérek valakit aki biztos lesz olyan kedves és aranyos hogy elmegy érte nekem és el is elhozza alkalomadtán.
Tudom, tavaly én is beszéltem már velük de aztán itt is meghozták ebben az árban.
Én lealkudtam a postaköltséget.
Szóval ingyen lehozzák 2200-ért.
itt vettem ennyiért nincs elirval
Hát amit az fzr-ről eddig hallottam az:
Persze, aztán meg majd jön a telefon hogy bocs, el van írva az ára.
Sziasztok!
Én is így vélekedek erről a kis g.ci fettelről,de elég komoly volt a harc kettőjük közt,csak azért nem tartom fernek mert ha nem tekeri le Webber spórolósra az autót akkor lehet nem lett volna rá alkalma támadni.A gipsy meg korrekt volt ,de ha elengedik Braw-nék Nicot lehet el tudta volna kapni Webbert,aki akkor már mentálisan széteset a kis szeméttől.
Anno nekem sem tetszett a ferrari 1-2 megoldása ,de mindig Schumahcer rajongó maradok .
Szevasztok!
Engem is most hívtak, dettó.
gödöllő nem pest már vidéki parasztgyerek vagyok van már macskám is meg voltak tikok
Genesis, nem Genezis. (annyira azért nem rosszak az FZR-ek)
Mondjuk neked jó mert ott van Pesten így be tudsz menni érte, nekem postával már egy kicsit drágább.
Igen, 170e. http://www.kepesmotor.hu/yamah... De mondom: enduro csere érdekelne, vagy simson.
Nekem 2100-2200-ba szokták hozni ezt ha itt szólok a srácnak.
Mostanában ezt használom, előtte 2000-be hozta az Actevot.
annyi mint a castrol 2050 sőt még olcsobb is mert az 2400ért veszem
Mondjuk tényleg jó árban van még ennyiért is de így már nem éri meg feltankolni belőle.
Azt hittem be tudlak palizni titeket de látom megelőztél
Most hívtam őket hogy nem e félreértés az ár mielőtt rendelek 8litert és azt mondták hogy köszönik hogy szóltam nem vették észre hogy az informatikusuk elbaszott valamit és az ár ami ki van írva nem érvényes a rendes áron megy ki az árú