Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Mivel alkatrésznek jó :: megveszem
Holnap hívlak!
továbbá mértéktelenül kíváncsi lennék melyik kocsiba mennyi benzin maradt és milyen volt a verseny végére a gumik állapota. mert hát ugye ezzel próbálják magyarázni, csakhogy ezzel pont maguknak mondanak ellent...
én is így tartom a korrektnek...ha az volt a mondás, hogy spóroljanak, akkor mi a faszért hősködik a vettel (még ha alapvetően nincs is bajom a sráccal..) a mclarenes csapatba (vagyis inkább a csokiba) volt annyi legalább, hogy megmondja a frankót, nem érdemelte meg a dobogót...

csak ncore-ról láttam, kíváncsi lennék a boxutca adásra de nem találom sehol
kb ja
szevasz.

nem tetszik, hogy van csapatutasítás (habár ha nem lenne megoldanák máshogy) de..., ha már egyszer van, és a kis pöcs fettelnek megmondták, hogy hátulmaracc, akkor ha durcizva is de ott kellett volna maradjon. Mint ahogy Rosberg is megtette, mert erre kérték. És csodálkozik, hogy Webbernek nem tetszett. Webber is visszatámadhatott volna, de neki volt esze.
Meclaren nulla! Red bullrol mit ?
szegény csávó én meg se merem nézni a kicsi ponyváját
Ezt nem tudtam hogy hiányos ez tény a kettőt együtt 10.000 ft ért megvennéd?
szasztoook nézte valaki az F1-et? érdekelne a RedBull-os - Meklárenes vélemény
és az enyém az már smafu?
Hali
szevasztok pajtikáim!
Annyit kb igen de többet nem
Gondolom, de alkatrésznek még jó lehet!
Annyit megér ,többet nem
a kettőből nem lesz egy szerintem de probáljátok meg
Azt válaszolta először ,hogy 7.000 Ft-ért odaadja,/De nem tudta milyen tip./
Valaki eltájékoztatta,hogy 1 db10.000 Ft megér,csak annak azt nem mondta,hogy hiányos!
Persze a kettő 10.000ft-t megér!
Szerintem a kettőből lehet egyet csinálni,így alkudj rá.
Hali
Jól látod
Ezeket Keihin karbisornak nézem,94-től ilyenek voltak a 600/1000-en,de a miénk (3HE) Andival még Mikuni karbis.A Keihin van vastag rugó.
180/55
szeva!gsxr k2 üléspupnak mi lenne az ára?
Jóárasítva van, szerintem kipróbálom. Köszi
jó éjt menek alukálni
majdnem így néz ki
olajat vettetek már? link