Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyáron szoktammenni,fokra.megnèha melóbais.
Ènmèg dobok 1-laza fröccsöt,ès este lesz.jóèjt.
ságvártol 6km e lakok vagy siófoktol 7 re
Volt hogy somnál találékoztam fzr -el nem te jártál arra ? Vagy siófokra befelé? Több alkalom is volt
èrtem.szerintemmèg összefutunk mocivalis.
ja éretem Ha a párom felé megyek akkor Som felé indulok ha csak gurigálok valamere akkor siófok . Vagy éppen ott tankolok a kis kuton
Csak ha van kedved, semmi nem muszàj.
Hát nem nagyon szeretek dumálni, de ha nagyon muszáj.
majd egyszer persze....
Minek nekem ellenség

1, nem iszok csak alkalmanként (alkalomnak számít akár a hétfő is..)
2, Akkor is csak vizet
3, Ugyanitt pálinka nagyobb tételben is eladó
ok.kösz.ennyire nemmerültembele,legalább igy többett tudok a gèpröl.erösnek erös az tuti,vanbenne egykis dyno jet- is.
ez igaz, azzal csak hanyatt szokott
a gumi jobbbb
Már ismerik a kis piszkos trükkjeidet !
Egypárszor ságváron vártam a munkatársaimat,ès mintha a moci ismerös lenne. amugy Mezökomáromi,bocs már 15-ève felsönyèki.
dehogynem Mé te holé vagy olyankor?
A 4JH: (ami épp eszembe jut)
-17-es 5,5"-os hátsó felni
-41-es telószárak (olyan mint az ezresnek)
-más formájú-geometriájú erősebb váz és lengővilla
-benzinpumpa a tankban
-átdolgozott 98 Le-s blokk
-jobb fékek
-esztétikai különbségek
Egyszóval fejlettebb és ezért jobb-ügyesebb.
Bocs,hogy megkèrdem.nemszoktál mocizni ságvárfele?
Kabbe
műanyagjaszi te már úgyis csak quadozol, mer azzal nem tucc eldőlni részegen
kösz.eddig ezzel nemis foglalkoztam,nálamnem a moci kora számit.voltmár règebbiis.
Köszi.sokat segitettèl.amugy 20 on párève motorozok,sokmindent magamtol csinálok.eddig ilyen gondommèg nemvolt.ezèrt kèrek inkább segitsèget.üdv.
Féknyereg felöli oldalról sorrend: Anya, anya alatt villarögzítő lemez, villa, féknyereg konzol, távtartó, kerék, távtartó, villa másik szára, villarögzító lemez, csavar másik vége. A csavar két vége tetszőlegesen variálható Nekem aktív noszogatásra szokott kijönni, mert képes belerohadni a kerékbe. Sok sikert! "Egy motorosnak mondott valaki, vagy esetleg műanyagmotoros"