Meg 30-ért fogadsz valakit aki szalad melletted esernyővel, mert az még mindig nem lesz vízálló. És amikor majd jobb kézzel kellene valamit beállítani rajta a HOGYCSAKNA gyártmányú GPS-en akkor elgondolkodsz egy új projekt létjogosultságán.
amikor át kell menned egy milano méretű városon,akkor értelmét nyeri a gps azonnal:-)én egyszer 3 órát keveregtem ott,pedig nem vagyok hülye a tájékozódáshoz
megéri nagyon,mert iszonyatos ára van a motoros gps-eknek...
én találtam egy srácot,aki 10-ért csinál nekem porfestett alu konzolt,20-ért meg olyan gps-t veszek,hogy csak na
Igazából én nem szoktam visszaolvasgatni , mert az időm nem igazán engedi általában csak 1-2 lapra.
Amit viszont most visszaolvasgattam ahhoz egyetlen egy dolgot szeretnék hozzáfűzni,és nem is kérném senkitől h kommentálja,ez csak egy kósza gondolat:
Ha itt mindig csak szigorúan a fórum neve/yamaha FZR FZ / hozzászólásokat találnánk ide mindenki hetente egyszer péntek este kukkantana be megnézni h nem történt semmi.
Köszönöm a figyelmet
Szia.
Kiveszed a tanksapkát a tanksapka keretbe ott van 6db csavar abból a lenti 3 ból kell 2őt kitekerni a középső marad, 4órai és a 7órai csavarokat szedd ki. aztán elöl 2 a villanyaknál és 2 az ülés alatt. A cdi az ülés alatt van.
Sziasztok! segítséget szeretnék kérni tőletek. Hogy le tudjam venni a tankburkolatot le kell szednem hozzá a tanksapka keretet vagy lejön azzal együtt? Fzr 600 +HE-ről van szó. Illetve hogy férnék hozzá a cdi vezérlődobozhoz. A problémám hogy nem megy a fordszámmérő és valszinűleg onnan nem kap jelet.
Engem sosem foglalkoztatott ilyen enélkül is bejártam az országot és ha el tévedtem 2-3 km től nagyobb kitéröt nem tettem . Amugy pár ismerös mondta ,hogy lebutitja az embert mert nem igazán koncentrál az hogy merre megy . Szeretek saját fejből menni inkább az utána beépül a vincseszterembe
nem menetközben állítgatja az ember a gps-t motoron
én találtam egy srácot,aki 10-ért csinál nekem porfestett alu konzolt,20-ért meg olyan gps-t veszek,hogy csak na
Ötlet elvetve:
Bármikor lehet valakinerk éppen napi gondja .
Amit viszont most visszaolvasgattam ahhoz egyetlen egy dolgot szeretnék hozzáfűzni,és nem is kérném senkitől h kommentálja,ez csak egy kósza gondolat:
Ha itt mindig csak szigorúan a fórum neve/yamaha FZR FZ / hozzászólásokat találnánk ide mindenki hetente egyszer péntek este kukkantana be megnézni h nem történt semmi.
Köszönöm a figyelmet
KÚÚÚva jó az utolsó képed
Kiveszed a tanksapkát a tanksapka keretbe ott van 6db csavar abból a lenti 3 ból kell 2őt kitekerni a középső marad, 4órai és a 7órai csavarokat szedd ki. aztán elöl 2 a villanyaknál és 2 az ülés alatt. A cdi az ülés alatt van.
Az újkori árához képest nagyon olcsón van fent.