Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mér pont ehhez ne értenék?

3 évig forgalmaztam, beszereltem, sőt, 1x még zsűriztem is! (az első Magyar Autóhifi Show-n - de qrva rég volt )

Manapság nincs autóhifi, a gyári beszerelést gyakorlatilag nem lehet kiváltani az új autóknál.
Neked a Pio mi pontosan? attól függ, kell-e végfok. ha csak sima, az 4.5W, az sose fog jó lenni, de ha hídkapcsolású (a drágábbak eleve) akkor 10-12W kb. (50-100W van ráírva ) az már elég lehet.
Hangszóró: jó a pijonyír, olcsó, meg a Blaupunkt, meg még egy tucat márka van, de azokat nem ismered úgyse, és drágák is (Focal, Dynaudio, Audison, RF stb.) annyira meg nem akarsz belemenni.
Ha nem jó a gyári (öreg, hibás, stb) akkor "típus specifikust" kell keresni, az bemegy a helyére pont.
Hello!
Erősítőt mindenképpen venned kell egy 4 csatornásat! A rádió az nagyon kevés! A kalaptartóban gyári a 4 hangszóró? Én azokról lecsípném a kábeleket és előre vennék egy komolyabb szettet(magas,közép,hangváltó). Gondolom 16-os van benne,azok már elég combosak. A csomiba meg egy nem túl nagy ládát,amit jó esetben nem hallasz,hogy honnan szól,így lesz tökéletes! Én nem szeretem,ha a hátam mögött énekelnek,mert elrontja a koncert élményt! A hangszórók mellett,még a kábelek ami nagyon fontos,hogy jó legyen! Mondjuk nekem kis autóm van és inkább hangnyomás a cél,de azért utcán is hallgatom!
köszi
Már szarok, vagy eleve szarok? A lényeg, hogy teljesen passzoljon a helyére. És külön legyen a magas meg a mély, a gyárinál általában külön vannak.
Szép jó napot mindenkinek.
szarok a gyári hangszórók
Először nézd meg milyen hangszórók vannak benne. Ha gyáriak akkor az jó ahhoz csak egy jó fejegység kell és szépen fog szólni. Ha nem akkor valami jó márkás, de belevaló hangszórót kell venni és egy jó fejegységet. Én úgy tapasztaltam, hogy a gyári BMW Mercedes rádiók szólnak a legszebben de azok a legdrágábbak is, utána a nagyobb márkák. Pioneer, Kenwood, Blaupunkt stb.
Az autómban van egy 10 hangszórós rendszer,pio fejjel,de már eléggé véres a torka(elöl 2 maga,az ajtókban egy-egy,a kalaptartóban 4).Ki akarom cserélni mindet,mi kellene hozzá,hogy normálisan szóljon?
nem akarok hülyegyerek zenét meg mélyládát,csak szép hangzást.
Nem vagyok szarevő,de nem akarok százezreket sem elbaszni rá,miket vegyek,hogy jó legyen?kell erősítő vagy elbírja fejegység ezeket?konkrét példák kellenének..
Hali! mit szeretnél tudni?
Jó reggelt el állt ez a qrva eső is végre
Jó reggelt!
én házba lakok a többiek nem tudom mibe
neked is
Reggelt.
Ha van akkor nagyon szépen megköszönném kedves Sándor !
Akkor kell? Hozzak?
sziasztok!

auto-hifiben otthon van valaki?
majd ha szólsz, hogy kell.
Mikor lesz nálam ?
Nekünk van!
Megyek
Mész felvonulni ? .
Most már mindet értek !
Kiviszem muter egyik képét éjszakára a garázsba hátha megoldódik magától és még az olajat is lecseréli !