Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Jaszi... A 70-ről csergess már..
Ekkora lett 1 éves.
Csak lakótelepi kutyát szoktak sétáltatni.
Ugy lesz.Süt a nap!
Mindenki azt tesz be amit akar de egy biztos a Koyo vagy a német csapágy megfízethetö és nincs para utána .
nekem ajánlottak,KBS t 3darab lenne 2 ezer.kicsit tartok töle,delehet maradok annál.
erreis gondoltam,ilyen volr ben.
én most vettem csapágyakat a pirosba skf 3600ft darabja 3db kellett volna az 11000ft+porvédő 3db ot cseréltem meg porvédő szimering 2000ft összesen volt szlovák csapágy ha kinait veszek 1000 ből megúsztam volna . Emre adott nekem első csapágyat 300ft volt darabja 15e km mentem vele semmi gond azóta se.
koyo.,német ezek elég jó minőségüek és olcsobbak min az skf
milyen csapágyakat.ajánlanátok.skf...?
És mit lehet dolgozni ? A télen már elgondolkozoba estem mert az épitőipar hallott .
Hali mindenki.
A gyerek kint dolgozik franciában és meglátogattam.1 hét ugy elrepűlt,ahogy én tegnap jöttem/gyorsan.
Aki kiakar menni dolgozni:ne várjon . Érdemes.

Mi újság itthon? Igaz volt netezni időm,de hátha lemaradtam valamiről.
ok.kõszönöm a segitsèget.csak találok valahol. tobábbi szebbnapot.
Hali
Nekem 4 db van, de mind 18mm -s
köszi,hanemlesz más.megprobálom.
ok.azèrt kösz.
jaaaaaaaaaaaj! Kezdődött azzal h nem megy a fordulatszámmérő. Aztán 3 henger ment gyertyákat kipucoltam és most be sem indul Mitévő legyek? gyujtásvezérlő purcant ki?
Majd anyu vigyáz a kutyura amíg nyaraltok. Nem mindenhova engedik be a kutyákat, de már nagyon sok szálloda, panzió van ahová lehet vinni. Németországban szinte az összes étterembe közértekbe be lehet menni velük, de ott azért a kutyatartó gazdák is kulturáltabbak...Egy fegyelmezett jól nevelt kutya mindennél többet ér.
3he motorkód nem jó hozzá az 17es
üdv szerintem nekem van,ha a 3he motorkódú-é jó hozzá.Adj egy e-mail címet és estére megírom.
sugóbontóba vettem 5e ft ért a 20x 350es tengőt 1 próbát megérhet ha itt nem akad.
megmondtam vagy nem megmondtam
Sajnos Pupuéknak igazuk van ez csak 17-es tengely és 330 hosszú
Köszi!