Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BOLONDOK NAPJA!
Na lassan megyek locsolkodni a Bélával szép április1 tavaszi napsütésben ki kell tolnom beröffenteni. Este benézek
A sebringet meghagyod?
Me lehet kellene eccör
mindig is a 92es gsxr 750 w 1100 w volt a kedvenc az FZR csak szükséges rossz választás volt, olcsó volt nagyon de hát az ember azzal járjon amit szeret főleg április 1én mikor szép tavaszi nap süt
Jól néz ki a gixxer
nem maradt ki távtartó sehonnan szélesebb 3mm a váltó mint a genesisé vagy nemtom mi miatt anyaghiba szar szerelés vagy akármi. de nem is izgatom magam...
Nem, leszakadt a kuplung a tengelyről ahogy megakadt és a kuplung ütötte ki a a blokk alját. húztam egy 10m csíkot kocka lett a gumi de nincs gáz furgonnal bevittük a stúdióba.
Az fasza
a kimaradt távtartó miatt?
Vazze az csúnya ügy,nem estél el vele?
Utoljára akkor láttam szétment váltót,mikor még terep rallyztam.
Köszönöm, hogy ha lemegyek érte akkor elengeded a bezinköltséget :) Szerintem amint szebb időnk lesz akkor lemegyünk érte többen előtte mindenképpen telefonálunk is
Az adataimnál ott a hirdetés.

De ha eljössz érte Kaposvárra akkor fel is tudod próbálni meg kb. a benzinköltségedet elengedem belőle, szóval 6-ért a tied lehet.
az fasza...sajnálom
komoly
Jövőhéten megyek venni 1 ilyentet fasza motor a Béla meg megy a bontóba tegnap a boltba menet szétment a váltóm összeakadt és kilyukadt a blokkház. azt hittem meg lehet csinálni de már nem foglalkozok vele
Jó reggelt.nindenkinek!Talánma szebb idönk lesz.
Az a baj, hogy nem tudom énsem ,hogy mit kellene lemérnem a mocin :/ Amúgy kb mennyibe adnád?
Szép estét:Bringa foci
http://www.youtube.com/watch?f...
Ez is szép :) Régen akartam én is macska lámpás 600-ast :D
nekem úgy volt hogy macskalámpás 600-ast veszek.el is mentem megnézni de kiderült, hogy törve volt meg elég leharcolt állapotban volt.Aztán szólt, hogy van neki egy másik is és hát ez lett belőle!
Én sokat gondolkoztam ,hogy YZF750R legyen vagy az FZR 1000 Exup, de az FZR-t választottam
de jó nektek! egy ilyen 750-es macska lámpásat nagyon elfogadnék!
Mai motorozás Picit hideg volt az idő de hát kicsalogatott minket a nap :) Holnap is ha jó időn lesz akkor folyt.köv
ja és mindenkinek boldog nyulat meg holnapi locsolásokat!