Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem rossz suna
csomó ember aggódiik, anyám is, hogy jaj, de mi lesz, ha külföldre mentek, meg ha így, meg ha úúgy há, faszom, mennyi kutyás van? azok is megoldják, nem?
Nekem ugy is jó Na megyek fát vágni mert elfogyott . Már vagy 1.5 m3 többet eltüzeltem mint máskor
Hali.acsajt kûldöm.a gèp marad!
Igy is nem tudom mi lesz velem mert mostanság egyre nagyobb az étvágyam Persze Lehet csak a Tavaszt érzem
Ja, arra felé a hó is olvadva esik

Azért jó látni, hogy erősödik a dél-Dunántúli FZR-es vonal is.
UUUUU küld el hozzám is . Csinálok addig fészket is neki Tele tankolom a gépet is neki
Nem tudom Mivel hiába hoztad el mert az enyémhez nem mérvado épitési okokbol Szerintem 1000exup 91-96 ig
felénk,ilyen a húsvéti nyuszi!
Igaz, de olyan jó állapotban van, hogy kár lenne elbarmolni.
Szerintem ez pár kép megtekintése alapján 1000 exup-ra való.
üdv,kösz.
itt áll az eső( is )
Vagy kis alakítással bármire jó
na mindjárt elállítom a ez esőt jó?
Nekem ilyen van egy eladó.
Sajnos FZR1000 Genesisre nem jó. Gyanítom hogy vagy 600-asra, vagy az 1000 exupra való. (vagy a tököm tudja)
Mit mérjek rajta?
Ádáméknál a húsvét tuti ilyen lenne 1 kisdöggel
de lehet 18 nekem 1000be 17 volt és az exup 1000é már 20 azért kellett felfúrni
az 17es lesz
szerintem az 18mm-es
Jó reggelt mindenkinek!
Megnézem a tengelyt,igaz fz750-é de lehet egyezik
Pistám mán 2 gyereknek kéne futkozni az udvarban . Tulzásba viszed a kutyázást
üdv,esetleg valakinek,vagyha tudtok valakit.1 használt jó állapotu,fzr 600 4jh-hoz kellene hátsó tengely.köszönöm.tengely átmérö 20 mm-er a hossza 350mm.
Azt az 1100nm-t kb. fél óra alatt kiismeri a kutya. Te is megőrülnél ha nem jöhetnél ki a házból. Sétáltatni azért kell, hogy olvasson egy kis újságot és küldjön néhány sms-t. Neki az a szórakozás.
jó reggelt
itt is szakad
Én nem sétáltatom. Ha az 1100 nm-en nem tudja magát kirohangálni, kijátszani magát, magára vessen
Egyébként szerinten sem a pincsinél kezdődik a kutya. A mienk magyar vizsla keverék. Termetben, kiállásban ahhoz is hasonlít. Csak a színe nem stimmel.