csomó ember aggódiik, anyám is, hogy jaj, de mi lesz, ha külföldre mentek, meg ha így, meg ha úúgy há, faszom, mennyi kutyás van? azok is megoldják, nem?
Nekem ilyen van egy eladó.
Sajnos FZR1000 Genesisre nem jó. Gyanítom hogy vagy 600-asra, vagy az 1000 exupra való. (vagy a tököm tudja)
Mit mérjek rajta?
üdv,esetleg valakinek,vagyha tudtok valakit.1 használt jó állapotu,fzr 600 4jh-hoz kellene hátsó tengely.köszönöm.tengely átmérö 20 mm-er a hossza 350mm.
Azt az 1100nm-t kb. fél óra alatt kiismeri a kutya. Te is megőrülnél ha nem jöhetnél ki a házból. Sétáltatni azért kell, hogy olvasson egy kis újságot és küldjön néhány sms-t. Neki az a szórakozás.
Én nem sétáltatom. Ha az 1100 nm-en nem tudja magát kirohangálni, kijátszani magát, magára vessen
Egyébként szerinten sem a pincsinél kezdődik a kutya. A mienk magyar vizsla keverék. Termetben, kiállásban ahhoz is hasonlít. Csak a színe nem stimmel.
Azért jó látni, hogy erősödik a dél-Dunántúli FZR-es vonal is.
Szerintem ez pár kép megtekintése alapján 1000 exup-ra való.
Sajnos FZR1000 Genesisre nem jó. Gyanítom hogy vagy 600-asra, vagy az 1000 exupra való. (vagy a tököm tudja)
Mit mérjek rajta?
Megnézem a tengelyt,igaz fz750-é de lehet egyezik
itt is szakad
Egyébként szerinten sem a pincsinél kezdődik a kutya. A mienk magyar vizsla keverék. Termetben, kiállásban ahhoz is hasonlít. Csak a színe nem stimmel.