Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott nem a csendességgel volt gond,hanem 80 körül olyan turbulenciát csinált,hogy majdnem letépte a fejemet:-)
nem tudom mekkora a fejed,de ha l vagy xl,akkor teszek fel képeket a többiről
mi a helyzet barátaim?
Ja sima szivacs gyárilag hála ...
Jól néz ki ! Nekem drága egy ilyen kupak marad a régi rendőr bukom ! (fehér ) Ha cserélek akkor szerintem egy xr 1000 lesz valami börzén természetesen új ...egyszer már volt szerencsém mert a mostanit is úgy vettem 20 birodalmi pizér ja meg 3 sörital !
Az meg mi a tököm az első képen? Legutoljára egy rotációs kapában láttam ilyet.
Voltam nálatok a mosóban ... most úgy néz ki mint egy fazer Ilyen a szűrő .
Jó neked! Én még el sem kezdtem. Ha utána kipróbálod gyere erre mert különben...
Szia dagi ! Na levettem a deklit és csak egy pici hegesztés van rajta nem értem mitől volt olajos .... na mindegy visszaraktam tömítő pasztával mert a gyújtás kábel ott megy be és így is kellett volna pasztázni . Reggel megnézem majd hogy sikerült e .A levegőszűrő meg mosható szivacs szerencsére ! Dekli kapott egy új gitt réteget meg egy festést úgyhogy holnap rakhatom fel az idomokat és kész is vagyok ...
Tavaly rajta felejtettem a mocin
Éjjel az egyik kutyám focinak nézte , és az egyik szivacsot meg rágónak.
Alig tudtam másikat szerezni bele.
Kivehető a belseje és már próbáltam belevarni egy vékony szivacsot a fülemhez, de nem segített csak kényelmetlen lett tőle ezért kivettem. De egyébként nagyon kényelmes ezért sajnálnám polcra tenni.
Ha raksz bele arc tömitést: újból csendes lesz!
Köszi. Már én is utánanéztem, elég jókat írnak róla, a biztonsági tesztje is 5 csillagos, szóval tényleg nem lehet rossz sisak. Remélem Gab azt sohasem teszteli le. Egy csendes sisakot én is el bírnék viselni. Az enyém is az volt mikor megvettem, de valószínű tágult egy kicsit mert már hangos és nem szeretem annyira... Nagyon kényelmes és nincs is vele semmi gond, de 110 felet nem hallom a motor hangját
Nagyon jó.
nekem ez a fajta van :
keresgetem a fotókat
Jól néz ki!
üdv.nemvettem sèrtèsnek.csak irtam hátha beugrik valakinek.legtöbb segitsèget pedig ittkaptam.
Ez meg a legujabb fejlesztés::Marushin RS2 Carbon Sekando
Láttam kint németben ,330 euró volt!

Egy sisakért:sokallom
Igy nézz ki az rs1
az egyik kábel le volt szakadva a kapcsolónál.
Képet rakjál már fel róla, mármint az rs1-ről.
Nekem is kellene valami jó csendes kupak... A másik is csendes volt aszontad amit nemrég vettél, nem?
nekem már nagyon hiányzott a motorozás,megjöttem a horvát határról,és pattantam is fel a szörnyre kicsit megkergetni itt a környéken,már nagyon hiányzott