Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK papa szóljál majd miko
szevasz Zsólti!
Halllló...............Pupu.. .Jövő héten megyek fel. Szerintem elhozom. Igaz dolgozni kell vele, de kell...Szerintem.
tehát akkor te is azt mondod hogy melegebb időben nem lesz vele gondom? mondjuk én 18fok alatt nem szoktam motorozni.
hát ha a tiedbe a 20w40 és 3HE kódos akkor valószínű hogy az enyémbe is az kell.
okés bocsánat! akkor szia Feri!
Gyula ebben a korban!
melegen nem is fulladt azzal nincs gond vette szépen a fordulatot.
Hali Gyula .
Élküldöm a dobot és a fölöst talonba tesszük
Igy oké?
Vagy a pénzt küldjem ?
Szerintem is szegényre lett állítva az alapjárati keverék,azért esik nehezen a fordulat.
Nekem tapasztalatom,a 20W50 erős olaj,jól keni és védi az öreg kopott motort,de hidegben hajlamosabb a dermedésre.aki Hidegben is akar motorozni,az cserélje le téli olajra.
Generátorom nincs,a fesszabályzót is elvitték múltkor,egyelőre nem tudok építeni.Akkor maradjunk az eredeti változatnál,Mesu meg viheti ha akarja.Ha megmarad őszre akkor visszatérünk rá mert szeretnék egy gyári kódosat,az enyémen nincs,vizsgán beleköthetnek.Ha megkapod a csomagot,a feladó címére adj fel rózsaszín postai utalványon 3500-at.
Köszönöm szépen a választ....
20W50 ásványi.pl. Castrol Actevo
de a full szinti 10W50 motul 5100-al is rendben ment a motor.
meg kell nézni a motor könyvében mi a gyári előírás.
nekem ez
Hali fiatalok.
Nem értem miért áll olyan nehezen vissza az alapjárat?
Nekem a legnagyobb hidegben 30 ms-perc fél szivatóval ,utána visszatolom és ketyeg.
Ilyenkor pici szivató, pár ms perc és beáll!
Hali
Ha nem tegeződsz ,nem fogok semmire se válaszolni neked!
Nekem másfél-kèt perc mire beáll.De kiegyeznék én tíz màsodperccel!
Hali Gyula.
A dobot 15.000 vettem annó,de csak felpróbáltam egyszer.Közben vettem egy másik mocit és azon volt a MARTIN féle dob.
Viszont elektronikában leboltolhathuk majd!/Pl:generátor-vagy fesszab--vagy valami!
Sziasztok! Milyen olajat javasoltok egy öreg vasba?
sziasztok
nekem anno a szerelő azt mondta, ha túl magasra tekered az alapjáratot, akkor nehezen fogja "ejteni" a fordulatot.
nemlehet, hogy a szerelő a karbit nem állította be rendesen, és az alapjárati fulladozást az alapjárati tekergetővel "orvosolta"?
Csak kérdem, én nem értek hozzá.
egyébként ha gázra fullad, az hidegen még oké, de visszatolt szivatóval, melegen, nem szabad csinálnia.
de múltkor a régi olajjal (15W) kb 10mp alatt beállt szépen és vette a gázt is. most tényleg ennyivel másabb lenne a 20w-s?
te milyen viszkozitást használsz?
közben én is gondolkodtam és lehet hogy mivel sűrűbb az olaj így jobban megfogja a motort és nehezebben áll be.a karnál már rájöttem én is hogy a felső csavarral lehet állítani viszont hogy behúzott kuplungnál menet közben miért nem áll vissza alapjáratra azt nem értem.
Az indexeknél az izzókat megnéztem meg kontaktsprayt is adtam neki majd holnap folytatom a kábelok ellenőrzését.
Hali
1./ a kuplung karnál egy állitó csavar
2./ meg itt a rajz a másik állítható rész:
Nézzd megaz izzót először,majd a vezetéket/nem csuszott -e le?