Egy kis segítségre lenne szükségem!
Tegnap hazahoztam a szerelőtől a motort és mivel ma süt a nap és nem szakad a hó gondoltam kipróbálom milyen lett?
Gomb megnyom moci pöc röff indul viszont baromi nehezen akart magára találni és beállni alapjáratra.Természetesen szivató rajta.ha meg egy kis gázt is akartam volna húzni akkor meg befulladt.Régen ilyent nem csinált.Most 20W-s olaj van benne lehet ennek valami köze a dolgokhoz?
Másik kérdés: Kuplungozva is lett a gép és most baromi fura mert máshol fog (tudom ez természetes) de olyan baromi lötyögős a kar.nincs ezekben valami rugó a stucninál?
A harmadik kérdés pedig: lehet a kuplungcsere annak az oka, hogy menet közben ha behuzom a kuplungot nem akar visszaesni a fordulat csak baromi lassan és akkor sem alapjáratra?
Kérlek titeket ha van valakinek véleménye írja le és később visszanézek de meg őrülök!
Hali pupu.
Nem lehet azzal semmi gond,csak nem járatták ki az összerakás után.
Felforditották!
Akkor általában az olaj felülre kerül,és emiatt füstöl!
Vedd ki a gyertyát és jópárszor járassad át .
Nekem pont ilyen van, de az is xar. Nem megy, csak szívatóval. 3x kipucoltam, nem az a baja (de nem is a város) hanem a fordulatszabályzó része, de az bent van a belibe, miszlikre kéne szedni
Szóval ezek kínaiak, ezeket így kell használni de 10et megér.
Skacok kicsi pénz közepes kockázat.
Piros mtd 48 benzines 4T fűnyíró eladó fűgyűjtő dobozzal.
Hiba. Elvitték gyűrűztetni visszahozták és valamit elcsesztek mert füstöl és beköpi a gyertyát az olaj ráég. A gyűrűzésnél elbakkeroltak valamit. 10pénzért lehet vinni. Vagy értelmes dologra cserélhető pl 10db ezres vagy 2db 5ezres vagy 1 10ezres. Vagy motoralkatrész ruha kesztyű akármi csak értelmes legyen.
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Tegnap hazahoztam a szerelőtől a motort és mivel ma süt a nap és nem szakad a hó gondoltam kipróbálom milyen lett?
Gomb megnyom moci pöc röff indul viszont baromi nehezen akart magára találni és beállni alapjáratra.Természetesen szivató rajta.ha meg egy kis gázt is akartam volna húzni akkor meg befulladt.Régen ilyent nem csinált.Most 20W-s olaj van benne lehet ennek valami köze a dolgokhoz?
Másik kérdés: Kuplungozva is lett a gép és most baromi fura mert máshol fog (tudom ez természetes) de olyan baromi lötyögős a kar.nincs ezekben valami rugó a stucninál?
A harmadik kérdés pedig: lehet a kuplungcsere annak az oka, hogy menet közben ha behuzom a kuplungot nem akar visszaesni a fordulat csak baromi lassan és akkor sem alapjáratra?
Kérlek titeket ha van valakinek véleménye írja le és később visszanézek de meg őrülök!
ja és a bal indexem se jó!
Valaki más jelezte ,hogy kellene neki,de ha neked kel megoldjuk.
Nem lehet törésmert akkopr kattogna vagy else indul.
Feribá tuti gyűrű mert kb 3x akartam vele nyírni és 17x szedtem ki a gyertyát pucolni róla a kokszot szervíz után
Nem lehet azzal semmi gond,csak nem járatták ki az összerakás után.
Felforditották!
Akkor általában az olaj felülre kerül,és emiatt füstöl!
Vedd ki a gyertyát és jópárszor járassad át .
Szóval ezek kínaiak, ezeket így kell használni
Piros mtd 48 benzines 4T fűnyíró eladó fűgyűjtő dobozzal.
Hiba. Elvitték gyűrűztetni visszahozták és valamit elcsesztek mert füstöl és beköpi a gyertyát az olaj ráég. A gyűrűzésnél elbakkeroltak valamit. 10pénzért lehet vinni. Vagy értelmes dologra cserélhető pl 10db ezres vagy 2db 5ezres vagy 1 10ezres. Vagy motoralkatrész ruha kesztyű akármi csak értelmes legyen.
Köszi.