köszönöm Feri bátyám megnézem nem sűrgős mert még az sem biztos, hogy lesz rá keret mert bár elméletileg ki kéne bírnia a láncnak a szezont de lehet hogy előbb lecserélem.De a képeket megköszönném!
Nekem Focal 165K + Soundstream és Rockford Fosgate eősítők, meg egy 30cm Sounstream sub - mind fent a polcon 5 éve mert a buzi BMW ajtót nem akartam szétvagdosni, a gyári helyre meg nem fér semmi (pedig 95 óta rakom egyikből másikba )
Jóformán nem is kapcsolom be a gyári hifit
Eladni meg nem akarom, mert mikor megvettem, szűk évnyi minimálbér volt az ára, most meg kapnék érte össz. lófaxt se... annyit nekem is ér
Nekem fusion első szettem van. Sajnos csak 13-as fér be az ajtóba,de meg vagyok elégedve vele és nem olyan vészes az ára. Hátul meg a jó öreg dld,jó sok decibelle. Magyar termék.
messze nem 36 az elég is lenne...
Van ugye 12V= tehát a hsz kapcsain lévő feszültségnek ennyi a max. csúcsértéke, de mivel a végfokban lévő tranyókon esik 2*1V, ezért 10 körül inkább, és ez a csúcstól-csúcsig (Peak to Peak kűfődijül) ebből számított érték a max. zenei teljesítmény.
Gyakorlati számítás szerint a névleges telj.: Ut*Ut / 8*Rt vagyis 144/32=4.5W, hídkapcsolásban a 4-szerese. Bővebben nem fejtem ki, mert megint kiutálnak
Az összes erősítőben van egy inverter, ami a 12V-ból előállít 2*20-30V-ot, vagy amennyit akarunk, tehát csak az határozza meg a kimenő teljesítményt.
Tehát, ha nincs benne inverter, max 20W legjobb esetben.
Ha ennyi, akkor PMPO-ban (kínai és japán területen használatos mérési eljárás ) ez kb. 200W-nak lenne eladva.
Ja, ebay.de-n új árának tizedén vehecc qrvajó cuccokat, ott se menő már ez a hobby. Soundsream, Focal, Rainbow, egyikkel se lősz mellé, 600 juróból megvan az egész (de továbbra se tudom, mennyit szánsz rá)
Amit itt találsz, az mind elég normális, persze a drágább általában jobb.
Lácc árakat, te tudod, menyit akarsz rá költeni.
16cm kétutasból 20-30 közt már jót lehet venni. Én hátra nem erőltetném annyira, oda elég gyengébb is, úgyis kb. 70-30-ra előre faderezve a legjobb.
Hát egy külön mély télleg megdobná, de az 30*30*30 centis doboz minimum.
Nem írtad, milyen a fej, de ha kicsi, akkor 4*30W erősítő, az 30-nál kezd. MNC-t és SAL-t semmit.
Nekem van két dobom :holnap felrakom,majd eldöntöd melyik tetszik!
Jóformán nem is kapcsolom be a gyári hifit
Eladni meg nem akarom, mert mikor megvettem, szűk évnyi minimálbér volt az ára, most meg kapnék érte össz. lófaxt se... annyit nekem is ér
Van ugye 12V= tehát a hsz kapcsain lévő feszültségnek ennyi a max. csúcsértéke, de mivel a végfokban lévő tranyókon esik 2*1V, ezért 10 körül inkább, és ez a csúcstól-csúcsig (Peak to Peak kűfődijül) ebből számított érték a max. zenei teljesítmény.
Gyakorlati számítás szerint a névleges telj.: Ut*Ut / 8*Rt vagyis 144/32=4.5W, hídkapcsolásban a 4-szerese. Bővebben nem fejtem ki, mert megint kiutálnak
Az összes erősítőben van egy inverter, ami a 12V-ból előállít 2*20-30V-ot, vagy amennyit akarunk, tehát csak az határozza meg a kimenő teljesítményt.
Tehát, ha nincs benne inverter, max 20W legjobb esetben.
Ha ennyi, akkor PMPO-ban (kínai és japán területen használatos mérési eljárás
Lácc árakat, te tudod, menyit akarsz rá költeni.
16cm kétutasból 20-30 közt már jót lehet venni. Én hátra nem erőltetném annyira, oda elég gyengébb is, úgyis kb. 70-30-ra előre faderezve a legjobb.
Hát egy külön mély télleg megdobná, de az 30*30*30 centis doboz minimum.
Nem írtad, milyen a fej, de ha kicsi, akkor 4*30W erősítő, az 30-nál kezd. MNC-t és SAL-t semmit.