Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,mi a helyzet sisak ügyben?
meg a kormánycsutkák a villahíd alatt
gt-apex@freemail hu

Ezt az email cimet nem veszi-rossz a cim :azt írja állandóan vissza.
upsz, ez nekem kimaradt...
hát tényleg jólkicsesztek veletek.
öcsémnek most fujta az ötezredik kilómétert a békalámpás corolla. eddigúgytűnik nagyon jó vétel volt (kopp-kopp) 420 pénz, 98-as, rozsdamentes, kellemes hangú motorral. féktárcsák és betétek lettek cserélve, annyit kellett csak költeni rá.
Hali
Az emaíl cimedre nem tudom ,azt írja nem jó!
Szasztok lovasok.
Thomasnak előzmény.
Hali
Nem titkos
Nekem is az adatlapon
A cimem:Hurja ferenc
2457.Adony,Dózsa Gy.u16/1

Azért az emailre is elküldöm ha akarod?
Nem. De mostanában itt is leállt a dumálás (szétment a társaság ) meg aztán bejött a jó idő, van, aki motorozgat, én meg külső körletezek, meg a gépépítő projektem is megy.
Egyik motor kész van, van még kettő, amit rendbe kell vágni a 7en (a fiamé, meg a frézi.
Ez csak onnan jutott eszembe, hogy keveset ülök a gép előtt mostanság.
nincs. kerestem.
Tikteket is meg-meg néz a nagyszemével ez a 404 nevű kismajom?
hát az biztos mert se oldalról se hátulról nem férni rendesen hozzá.
csak jó lenne már ha elindulna.
Ott van az szerintem, csak odaragadt az olajjal..
"Családi okok miatt eladó" - eladom, mielőtt teljesen szétesik.
"Tűrhető állapotban" - "Kitűnő állapotban"-t akartam írni, de felébredt bennem a lelkiismeret.
"Enyhén törött" - elvitte az oldalát egy kamion.
"Jól karbantartott" - néha lecseréltem az olajat.
"Kifogástalan állapotban" - csak ne próbáld ki.
"Eredeti állapotban" - semmit nem javíttattam meg, állíttattam be vagy cseréltettem ki rajta.
"Sok extrával" - egyik többször elromlik, mint a másik.
"Nemdohányzó tulajdonostól" - sajnos ez az egyetlen jó, amit el tudok mondani róla.
"Kis javításra szorul" - nem működik.
Tudom, van akinek nem teszik, hogy nem csak motort szerelünk, de csakmegkérdem.
Nem úgy volt, hogy a rokonság megkímélt orvosházaspár hétvégénteszkóbamenős kocsiját veszed meg, és a rönó a kedves fiatalokhoz vándorol?
Most akkor hogyállsz négykerekűvel.
miket nézegetel?
kitűnő = messziről még jól mutat
megkímélt = átlagosan használt
karbantartott = még megy
Remélem, te nem olyan vagy, aki szervízkönyvet kér, rétegmérőzik egy 600 eFt-os, tizenéves, 250 ezret futott autónál...
nah, közben megvolt az olajcsere. még jó, hogy Kinga lejött, és észrevette, hogy ömlik kifele a friss olaj. rosszul raktam fel a szűrő, és nem ment a helyére rendesen így fél liter olaj pocsékbament.
megvolt az első indítás is.
holnap ledzsuvázom briégikollal a leömlőt, meg ami még olajos lett, és utána meglesem, nem-e ereszt. nem mertem semmitse túlzottan megcibálni.
110 ccm 4 ütem, szerintem pitbike blokkal, mert berugós, és nem látok rajta önindítót. Mivel van rajta váltó, szerintem félautomata, több sebességes, de azt ki tudod próbálni. A blokk olyan egyszerű benne mint a csipesz, itt nyomod, ott nyílik A berugó szar helyen van
Basszus elég is volt mára a meló.Nem elég hogy igazából betegszabin kéne lennem de még ma egy leltárt is lenyomtunk.
Halihó!

Jaszi itt vannak a képek be tudod esetleg így már azonosítani és mondani ról valamit?
Így jár aki VIP vásárló.
Mert valamelyik versenyszerelő a nagy kapkodásban elfelejtette visszatenni. (tehetsz alá egy sima alátétet, csak azért van hogy a rugó ne közvetlenül a szűrő gumiját nyomja)
Az "O" gyűrűt meg visszateheted ha nem sérült vagy keményedett/nyúlt meg, nem mindegyik szűrő mellé adnak újat. (én is visszateszem a régit ha még jó és ha adtak új gyűrűt azt elteszem tarcsiba)
És tele van a hócipőm az összes autókereskedővel/eladóval, eddig eltelefonáltam egy rakás pénzt és autókáztam vagy 800km-t feleslegesen mert másképp látjuk a "kitűnő/megkímélt/karbantartott" állapotot.
én is az olajjal rendeltem, és adtak hozzá
ez nem jobbhelyekről van. (olajshop)
Hiflofiltro