upsz, ez nekem kimaradt...
hát tényleg jólkicsesztek veletek.
öcsémnek most fujta az ötezredik kilómétert a békalámpás corolla. eddigúgytűnik nagyon jó vétel volt (kopp-kopp) 420 pénz, 98-as, rozsdamentes, kellemes hangú motorral. féktárcsák és betétek lettek cserélve, annyit kellett csak költeni rá.
Nem. De mostanában itt is leállt a dumálás (szétment a társaság ) meg aztán bejött a jó idő, van, aki motorozgat, én meg külső körletezek, meg a gépépítő projektem is megy.
Egyik motor kész van, van még kettő, amit rendbe kell vágni a 7en (a fiamé, meg a frézi.
Ez csak onnan jutott eszembe, hogy keveset ülök a gép előtt mostanság.
"Családi okok miatt eladó" - eladom, mielőtt teljesen szétesik.
"Tűrhető állapotban" - "Kitűnő állapotban"-t akartam írni, de felébredt bennem a lelkiismeret.
"Enyhén törött" - elvitte az oldalát egy kamion.
"Jól karbantartott" - néha lecseréltem az olajat.
"Kifogástalan állapotban" - csak ne próbáld ki.
"Eredeti állapotban" - semmit nem javíttattam meg, állíttattam be vagy cseréltettem ki rajta.
"Sok extrával" - egyik többször elromlik, mint a másik.
"Nemdohányzó tulajdonostól" - sajnos ez az egyetlen jó, amit el tudok mondani róla.
"Kis javításra szorul" - nem működik.
Tudom, van akinek nem teszik, hogy nem csak motort szerelünk, de csakmegkérdem.
Nem úgy volt, hogy a rokonság megkímélt orvosházaspár hétvégénteszkóbamenős kocsiját veszed meg, és a rönó a kedves fiatalokhoz vándorol?
Most akkor hogyállsz négykerekűvel.
miket nézegetel?
kitűnő = messziről még jól mutat
megkímélt = átlagosan használt
karbantartott = még megy
Remélem, te nem olyan vagy, aki szervízkönyvet kér, rétegmérőzik egy 600 eFt-os, tizenéves, 250 ezret futott autónál...
nah, közben megvolt az olajcsere. még jó, hogy Kinga lejött, és észrevette, hogy ömlik kifele a friss olaj. rosszul raktam fel a szűrő, és nem ment a helyére rendesen így fél liter olaj pocsékbament.
megvolt az első indítás is.
holnap ledzsuvázom briégikollal a leömlőt, meg ami még olajos lett, és utána meglesem, nem-e ereszt. nem mertem semmitse túlzottan megcibálni.
110 ccm 4 ütem, szerintem pitbike blokkal, mert berugós, és nem látok rajta önindítót. Mivel van rajta váltó, szerintem félautomata, több sebességes, de azt ki tudod próbálni. A blokk olyan egyszerű benne mint a csipesz, itt nyomod, ott nyílik A berugó szar helyen van
Mert valamelyik versenyszerelő a nagy kapkodásban elfelejtette visszatenni. (tehetsz alá egy sima alátétet, csak azért van hogy a rugó ne közvetlenül a szűrő gumiját nyomja)
Az "O" gyűrűt meg visszateheted ha nem sérült vagy keményedett/nyúlt meg, nem mindegyik szűrő mellé adnak újat. (én is visszateszem a régit ha még jó és ha adtak új gyűrűt azt elteszem tarcsiba)
És tele van a hócipőm az összes autókereskedővel/eladóval, eddig eltelefonáltam egy rakás pénzt és autókáztam vagy 800km-t feleslegesen mert másképp látjuk a "kitűnő/megkímélt/karbantartott" állapotot.
Ezt az email cimet nem veszi-rossz a cim :azt írja állandóan vissza.
hát tényleg jólkicsesztek veletek.
öcsémnek most fujta az ötezredik kilómétert a békalámpás corolla. eddigúgytűnik nagyon jó vétel volt (kopp-kopp) 420 pénz, 98-as, rozsdamentes, kellemes hangú motorral. féktárcsák és betétek lettek cserélve, annyit kellett csak költeni rá.
Az emaíl cimedre nem tudom ,azt írja nem jó!
Nem titkos
Nekem is az adatlapon
A cimem:Hurja ferenc
2457.Adony,Dózsa Gy.u16/1
Azért az emailre is elküldöm ha akarod?
Egyik motor kész van, van még kettő, amit rendbe kell vágni a 7en (a fiamé, meg a frézi.
Ez csak onnan jutott eszembe, hogy keveset ülök a gép előtt mostanság.
csak jó lenne már ha elindulna.
"Tűrhető állapotban" - "Kitűnő állapotban"-t akartam írni, de felébredt bennem a lelkiismeret.
"Enyhén törött" - elvitte az oldalát egy kamion.
"Jól karbantartott" - néha lecseréltem az olajat.
"Kifogástalan állapotban" - csak ne próbáld ki.
"Eredeti állapotban" - semmit nem javíttattam meg, állíttattam be vagy cseréltettem ki rajta.
"Sok extrával" - egyik többször elromlik, mint a másik.
"Nemdohányzó tulajdonostól" - sajnos ez az egyetlen jó, amit el tudok mondani róla.
"Kis javításra szorul" - nem működik.
Nem úgy volt, hogy a rokonság megkímélt orvosházaspár hétvégénteszkóbamenős kocsiját veszed meg, és a rönó a kedves fiatalokhoz vándorol?
Most akkor hogyállsz négykerekűvel.
miket nézegetel?
megkímélt = átlagosan használt
karbantartott = még megy
Remélem, te nem olyan vagy, aki szervízkönyvet kér, rétegmérőzik egy 600 eFt-os, tizenéves, 250 ezret futott autónál...
megvolt az első indítás is.
holnap ledzsuvázom briégikollal a leömlőt, meg ami még olajos lett, és utána meglesem, nem-e ereszt. nem mertem semmitse túlzottan megcibálni.
Jaszi itt vannak a képek be tudod esetleg így már azonosítani és mondani ról valamit?
Az "O" gyűrűt meg visszateheted ha nem sérült vagy keményedett/nyúlt meg, nem mindegyik szűrő mellé adnak újat. (én is visszateszem a régit ha még jó és ha adtak új gyűrűt azt elteszem tarcsiba)
És tele van a hócipőm az összes autókereskedővel/eladóval, eddig eltelefonáltam egy rakás pénzt és autókáztam vagy 800km-t feleslegesen mert másképp látjuk a "kitűnő/megkímélt/karbantartott" állapotot.
Hiflofiltro