Ez nem normális jelenség alaphelyzetben, az FZ rendkívül stabil nagy tempónál is. (mentem FZ6-tal 200 felett is és semmi gond sem volt vele)
Általában a gumik kopása miatt szokott ilyesmi előfordulni, arra elég kényes.(mint az ilyen gépek általában)
Sziasztok!
Rokonom vett egy 04-es FZ6-ot. Panaszkodik, hogy mikor néha megereszti kb. 180-200 körül imbolyog a motor, nem stabil. Ez normális jelenség ennél a típusnál vagy gond van a géppel? Előre is köszi!
Mito blokkos, 7 gang, power. Megy mint a mérgezett egér. Vertex dugószett 27 ezer hozzá. Nem egy agyrém a felújítása, egyszerű benne a blokk mint a faék. 160 km/h körül alattam elfogyott, pedig szolíd 110 kg vagyok Baráti körben volt, vicces kis valami.
Akkor ma intézem a felnit hozzá,valamint a hátsó tengely is jön
Van egy 160/60x17 baráti áron, kb 500 km ment a gyerek mikor lezuzták.
Általában a gumik kopása miatt szokott ilyesmi előfordulni, arra elég kényes.(mint az ilyen gépek általában)
Rokonom vett egy 04-es FZ6-ot. Panaszkodik, hogy mikor néha megereszti kb. 180-200 körül imbolyog a motor, nem stabil. Ez normális jelenség ennél a típusnál vagy gond van a géppel? Előre is köszi!
Rám is férne egy hét pihi,de most jön az ujabb meló: /6x6m mindenes mühelyt kel építenem.
A garázsra igényt tart a gyerek.
Nekem most lett vizpumpa szimeringes ,megrendeltem, de kb egy hét és kész
http://youtu.be/Z0K4EEMXBKI