Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja lengővillát akartam irni!
Rendben
Akkor ma intézem a felnit hozzá,valamint a hátsó tengely is jön
Csak addig gondolkozz , a héten jöhet a 17 colos felni -utána nem eladó!
Szia Feribá nekem az kicsi sajnos
Jó reggelt!
Van egy 160/60x17 baráti áron, kb 500 km ment a gyerek mikor lezuzták.
nekem 17es van már 5,5 felni 93as fzr
Egy 17-es van neki azt tudom,de a tiéd 18-as nem?
Az baráti! Feribácsinak nincsen?
Faszomba kereshetek hátsó gumit mert kivillant a szövet és a fém is a hátsón
Hali
jó reggelt vietnáááám
Jó reggelt! köszönöm a választ mindenkinek ami a Cagivát illeti! Kielégitö volt a válasz...
Ez nem normális jelenség alaphelyzetben, az FZ rendkívül stabil nagy tempónál is. (mentem FZ6-tal 200 felett is és semmi gond sem volt vele)
Általában a gumik kopása miatt szokott ilyesmi előfordulni, arra elég kényes.(mint az ilyen gépek általában)
Sziasztok!
Rokonom vett egy 04-es FZ6-ot. Panaszkodik, hogy mikor néha megereszti kb. 180-200 körül imbolyog a motor, nem stabil. Ez normális jelenség ennél a típusnál vagy gond van a géppel? Előre is köszi!
Palacsintát kell vinni, azt be lehet tolni az ajtó alatti résen....
Már jeleztem :: nem magázódunk!
Köszi. Már befizettem, igy elmarad a csűccs!

Rám is férne egy hét pihi,de most jön az ujabb meló: /6x6m mindenes mühelyt kel építenem.
A garázsra igényt tart a gyerek.
Üdvözlet Feribátyám!na akkor csak dülőre jutottunk,eme nagy feladat megoldódott amúgy meg ne aggódjon majd viszünk kocsonyát meg bablevest
Este kicsit máshol jártam, mert közmunka helyett egy benem fizetet 10 ezres birságból ,5 nap elzárással kecsegtettek a biróságon!
Mito blokkos, 7 gang, power. Megy mint a mérgezett egér. Vertex dugószett 27 ezer hozzá. Nem egy agyrém a felújítása, egyszerű benne a blokk mint a faék. 160 km/h körül alattam elfogyott, pedig szolíd 110 kg vagyok Baráti körben volt, vicces kis valami.
Hali mindenkinek!

Nekem most lett vizpumpa szimeringes ,megrendeltem, de kb egy hét és kész
Ha tolom neki 8-10 lityit bekap
Volt R1-esed?
Nekem is hiányzik az olasz csődör,csak a papírjai voltak hiányosak,nem kaphatott rendszámot.
http://youtu.be/Z0K4EEMXBKI