Nincs benne nagy por, elszívja a venti. Inkább az a baj, hogy az üveg hamar bemattul attól látni rosszabbul. Ha nagyobbat csinálsz nem fogod elérni a kesztyűvel a dolgokat, vagy valami búvárruhának az ujját kell bele eszkábálni. A doboz megvan picit döntve és ami vissza esik homok azt szívja fel újra. Alul van rögzítve a homok cső. Még annyit lehet variálni, hogy a pisztolynak a fúvókáját kisebbre cseréled akkor a levegő sem fogy el olyan hamar és határozottabban tisztít, igaz csak egy kisebb ponton. Aztán idővel a homok azt is kitágítja pedig porcelán. Iszonyatosan rombol a homok, megtámad mindent. El tudom képzelni milyen szar lehet a sivatagban egy homokvihar. ...oda kéne kihordani a rozsdás alkatrészeket...
Sziasztok!
Véleményeket és hozzászólásokat szívesen fogadnék a következő témához. FZR 400-at vinnék pályára kis átalakítással. Kisebb pályára gondoljatok Pl: kakucs, euroring. Arra gondoltam, hogy kis áttételezéssel használható "kis" gép lehetne és nem az utcai motoromat táncoltatnám pengeélen. Nem motoroztam még ilyen motorral. Nem tudom mennyire lehet alkalmas erre a célre, de hát csak-csak "sport (-túra)" moci. Hány kiló? Felfér hátulra a 160-as gumi?
Akinek lenne véleménye az ne tartsa magában.
Köszi!
Kúúl a géped Csak egy kicsit kicsi, nem? Azért van benne akkora por. Én egy kicsit tágasabbat csinálok, szétszedhetőt, funérlemez oldalakkal lyukacsos aljút, ahol lehullik a homok, akkor nem kell venti.
10mp fúvás, 10 szünet, úgy viszi a gépem, jó lesz így, de itt van már egy 2 hengeres Rába kompresszor is, ilyen, sztem az lesz a végleges (2x akkorát szállít, mint a mostani)
Persze az FZR,és azok között is a kockalámpások szépek.
Na mindgyá kapok a fejemre.
Vasárnap el tudok menni a fejidomért?
Itt már sütöget a napocska!
Véleményeket és hozzászólásokat szívesen fogadnék a következő témához. FZR 400-at vinnék pályára kis átalakítással. Kisebb pályára gondoljatok Pl: kakucs, euroring. Arra gondoltam, hogy kis áttételezéssel használható "kis" gép lehetne és nem az utcai motoromat táncoltatnám pengeélen. Nem motoroztam még ilyen motorral. Nem tudom mennyire lehet alkalmas erre a célre, de hát csak-csak "sport (-túra)" moci. Hány kiló? Felfér hátulra a 160-as gumi?
Akinek lenne véleménye az ne tartsa magában.
Köszi!
10mp fúvás, 10 szünet, úgy viszi a gépem, jó lesz így, de itt van már egy 2 hengeres Rába kompresszor is, ilyen, sztem az lesz a végleges (2x akkorát szállít, mint a mostani)