Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem kölcsönös lett volna.
ennél már csak az r6 szebb !
Én is akarok villamost.
Ilyen gumival mit akar
Thomas! Milyen klassz villamost kaptatok.
Gondolom. Sztem az egyik legszebb sportmotor az R1.

Persze az FZR,és azok között is a kockalámpások szépek.

Na mindgyá kapok a fejemre.
He-he-he! Ilyen van a régi Ikaruszokon.
COSSI!
Vasárnap el tudok menni a fejidomért?
Nincs benne nagy por, elszívja a venti. Inkább az a baj, hogy az üveg hamar bemattul attól látni rosszabbul. Ha nagyobbat csinálsz nem fogod elérni a kesztyűvel a dolgokat, vagy valami búvárruhának az ujját kell bele eszkábálni. A doboz megvan picit döntve és ami vissza esik homok azt szívja fel újra. Alul van rögzítve a homok cső. Még annyit lehet variálni, hogy a pisztolynak a fúvókáját kisebbre cseréled akkor a levegő sem fogy el olyan hamar és határozottabban tisztít, igaz csak egy kisebb ponton. Aztán idővel a homok azt is kitágítja pedig porcelán. Iszonyatosan rombol a homok, megtámad mindent. El tudom képzelni milyen szar lehet a sivatagban egy homokvihar. ...oda kéne kihordani a rozsdás alkatrészeket...
Hogy a nagymellű tanárnő fogdossa a melledet?
És én sem mertem volna feljelenteni, hanem hosszasan tűrtem volna.
Ebben lehet valami mert tizenéves koromban nekem is volt egy nagymellű tanárnőm, bár az sajnos nem akart molesztálni.
Az csak egyszer volt,sehol nem lehetett megállni,ki kellett menni a medencéből.
3 évig tartott csak sajnos a kapcsolat !Ha nincs a "válság",még most is meglenne,nagyon szerettem.
Hali mindenkinek!
Itt már sütöget a napocska!
Sziasztok!
Véleményeket és hozzászólásokat szívesen fogadnék a következő témához. FZR 400-at vinnék pályára kis átalakítással. Kisebb pályára gondoljatok Pl: kakucs, euroring. Arra gondoltam, hogy kis áttételezéssel használható "kis" gép lehetne és nem az utcai motoromat táncoltatnám pengeélen. Nem motoroztam még ilyen motorral. Nem tudom mennyire lehet alkalmas erre a célre, de hát csak-csak "sport (-túra)" moci. Hány kiló? Felfér hátulra a 160-as gumi?
Akinek lenne véleménye az ne tartsa magában.
Köszi!
Két hónapig úsztál? egy anál kisebb fáradtság lett volna (azt mondják )
Kúúl a géped Csak egy kicsit kicsi, nem? Azért van benne akkora por. Én egy kicsit tágasabbat csinálok, szétszedhetőt, funérlemez oldalakkal lyukacsos aljút, ahol lehullik a homok, akkor nem kell venti.
10mp fúvás, 10 szünet, úgy viszi a gépem, jó lesz így, de itt van már egy 2 hengeres Rába kompresszor is, ilyen, sztem az lesz a végleges (2x akkorát szállít, mint a mostani)
Névről sem ismerös
hali.ittvan az ádándi karbiszinkronos teloszáma.0630/2844859 Biró József.4-5 ezer körül csinálja.
Esik hajnaltol így ithon vagyok Bár csak essen mert a kertnek nagyon kell . Már nem győzők locsolni akkora a szárasság