Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha rászántam magam láncvásárlásra, meg kell csinálni jól a doboztartót, meg le is kéne fújni, hogy jól nézzen ki. Meg kéne egy kényelmes ülést csináltatni. akkor már egész jók leszünk. (ja, meg akkor hátsótárcsa.) baróság esz
Szép jó reggelt mindenkinek
Mivel még mindig nincs fent a tank-ülés-idom páros akkor eddig mi a bánatot fotóztam volna? Hogy milyen szétszedve, nyomi?
Ma vagy holnap összerakom (mivel most vagyok szabadságon) és akkor lesz fotó.
Ja, és:
persze.. más köcsög bemondja, és egyből rohan fotózni, de ha Ádi kérdezi, akkor hát jóó... majd valamikor meglátod
A közösből
De meleg van itt...

Akkor kereslek és nyélbeütjük a bizniszt
Ráérhet
Jövő hónapig ráér?
12 pisztolyorrú
Igaz használt, de nem fogom használni soha....
Akkor annak a feléért megveszem amit gondoltál
jaja. képet, leírást. autóról, motorról.
Nálam olcsóbb
Éppen ideje mostmár szezon közepén
Ennyi pénzünk sajna nincs rá
De azért köszönöm
Ebben az esetben szerkesztek valamit a napokban.
Nagyon jól mér. De van eladó koso digitális, ami mindent tud.

ilyen
Igény az vóóóna rá
Mivel különösebb érdeklődés nem volt és valóban nem FZR a jármű így nem is erőltettem eddig. (mivel a fórumban sincs már annyi anyag mint régen )
A napokban csinálhatok pár képet és ha van rá igény akkor leírom az eddigi tapasztalatokat.
De arról még nem sokat meséltél, milyenek az új vasak, igaz, se nem BMW, se nem FZR, de azért csak tucc regélni róluk valamit
Csütörtökön biztosítottam a srácot hogy én egy baromi türelmes és megértő ember vagyok, így jövőhét szerdáig (azaz holnapig) vagy kicsengeti a maradék 80-at és megírjuk az adásvételit, vagy úgy veszem hogy nem akarja már megvenni az autót, így eladom másnak.
Egyet is értett és mondta hogy igazam van, de hát nem tud mit tenni mert a pénzére vár ő is. (az utóbbi időben már arra sem vette a fáradtságot hogy felhívjon a megbeszélt időben és meghallgathassam a szokásos magyarázkodást a körülményekről)
De ha már így gondolom akkor adjam el ha akarom, majd meglátom hogy úgysem nagyon veszik az ilyeneket.
Ekkor biztosítottam afelől hogy 80-100e-ért szerintem csak elviszi valaki, ha már volt olyan rendes hogy az eddigi 70e-rel amit letett foglalónak, azzal megtámogatta valakinek az autóvásárlását, én ugyanis továbbra is 150-et kérek érte.
Némi érthetetlen szótöredékek után meglepően magabiztossá vált a hang a vonal túlsó végén, miszerint minden kétséget kizáróan biztos benne hogy szerdáig egy meteorzápor de még egy a Föld felé tartó kisbolygó sem lehet akadálya annak hogy az a maradék 80e-Ft eljusson hozzám. Nem is lehet itt semmi probléma, mivel még a feltételezés is felháborító hogy ilyen helyzet egyáltalán előállhatna.
Egyetértően bólintottam, és biztosítottam afelől hogy biztos voltam abban hogy minden bizonnyal csak valami adminisztrációs hiba miatt eshetett meg az eddigi csúszás a fizetésben és ez nem árnyékolhatja be a már jól kiépített kapcsolatot egymás között.
Ennél semmi sem igazolhatja ezt jobban, minthogy már a mai napon kiegyenlítődött a számla és lezárulhatott a tranzakció mindkettőnk megelégedésére.