Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mára kiszáradt, és jó... Holnap bebugyolálom a trafókat próbaképp
Szép is az 1200, alig érem fel.
Nem bántottam
az a dolga védje a házat.
Ja ez itt van a főoldalon
Fogadjunk, idén Te is ott leszel a Múzeumok Éjszakáján!
.
Az elmúlt kilencven év BMW motorkerékpárjai közül több mint negyvenet állítanak ki június 22-én a már hagyománynak számító Múzeumok Éjszakája keretében a budapesti Közlekedési Múzeum parkolójában. A BMW Motoros Baráti Kör által szervezett bemutatón látható lesz többek között egy 1933-ban gyártott, de még ma is működőképes R16, szinte a teljes GS sorozat az R 80 G/S-től a ma kapható R 1200 GS-ig, illetve természetesen az oldalkocsis motorkerékpárok sem hiányozhatnak majd.
Szia, most lett összerakva teljesen 0ról 4500km van a blokkba esősebb időbe kezdte el csinálni mint Ádámnak.
Sziasztok hölgyek, urak!

Valszeg nem gyújtás hiba. Szerintem mérjetek kompótot. Az jellemző ha elmegy a szelephézag akkor csak fordulaton indul be a henger.
itt is megvolt a vihar, meg a jég. én homokba nem palántázom, a cseresznyefámat féltem egyedül. abban nem tett kár, legalábbis úgy néz ki. majd ha szedjük, és ütődöttek a szemek tudni fogom mitől.
Úgy néz ki megfogtuk...Szerda óta lapátolok reggeltől estig mint a gép. Bejött egy kicsit a Duna, fél Horányt kitelepítették, de csak ide Szigetmonostorra. Tegnap jött a TEK azok rakták a zsákot mint állat, délután érkeztek a helikopterek napnyugtáig repültek, aztán ma délelőtt folytatták. Tiszta Vietnam volt, épphogy nem lőttek. Ma volt Hende Csaba is megebédelt, leült a srácok-katonák közé elbeszélgettek. Szóval volt minden mint a búcsúban, aztán elkezdett lassan apadni. Elég is volt elfáradtam rendesen. Teszem fel folyamatosan a vidiket a Tube-ra...
Gondolom kapott egy üvegvitrint a kis korcs.
Nem Sándorom, nem én voltam.
Igazi Jakuza vagy.
itt is hasonló.
Hali

Egy sztori.
Dolgoztam egy háznál és egy kis öleb volt a házban.
Amig dolgoztam semmi gondja nem volt. Amikor távoztam
becsuktam a kiskaput:Kiharapott a résen és az ujjam végét leharapta.
Na ez hetekig fájdalmas volt+ a tetanusz is
Már én is várom mi lesz itt

http://www.idokep.hu/radar
Itt az elmúlt fél órában a felhőszakadás és a jég (kb. szőlőszemnyi darabok) teljesen elintézték a palántáimat.(kellett már ez a kis eső, hogy qrná szájba az annyát! )
jajj, nem a röhögős szmájlit akartam...
ugyanmár. Pacito nem adja el. ahhoz vevő is kell. olyan áron rakta ki, ha valaki beleszeretett és elviszi, vesz másik kettőt az árán.
Ma kertben sarlózáskor levágtam a bal hüvelyk ujjamból kb. fél centit
Hogy ez milyen kiba...ul tud fájni, szóval ne csináljatok ilyet.
PACITO
Mi történt? Mi az amit nem tudunk megoldani itt együtt?
Persze... jó
Pacitó!

Máris adod tovább?
Mi történt?