Fogadjunk, idén Te is ott leszel a Múzeumok Éjszakáján!
.
Az elmúlt kilencven év BMW motorkerékpárjai közül több mint negyvenet állítanak ki június 22-én a már hagyománynak számító Múzeumok Éjszakája keretében a budapesti Közlekedési Múzeum parkolójában. A BMW Motoros Baráti Kör által szervezett bemutatón látható lesz többek között egy 1933-ban gyártott, de még ma is működőképes R16, szinte a teljes GS sorozat az R 80 G/S-től a ma kapható R 1200 GS-ig, illetve természetesen az oldalkocsis motorkerékpárok sem hiányozhatnak majd.
itt is megvolt a vihar, meg a jég. én homokba nem palántázom, a cseresznyefámat féltem egyedül. abban nem tett kár, legalábbis úgy néz ki. majd ha szedjük, és ütődöttek a szemek tudni fogom mitől.
Úgy néz ki megfogtuk...Szerda óta lapátolok reggeltől estig mint a gép. Bejött egy kicsit a Duna, fél Horányt kitelepítették, de csak ide Szigetmonostorra. Tegnap jött a TEK azok rakták a zsákot mint állat, délután érkeztek a helikopterek napnyugtáig repültek, aztán ma délelőtt folytatták. Tiszta Vietnam volt, épphogy nem lőttek. Ma volt Hende Csaba is megebédelt, leült a srácok-katonák közé elbeszélgettek. Szóval volt minden mint a búcsúban, aztán elkezdett lassan apadni. Elég is volt elfáradtam rendesen. Teszem fel folyamatosan a vidiket a Tube-ra...
Egy sztori.
Dolgoztam egy háznál és egy kis öleb volt a házban.
Amig dolgoztam semmi gondja nem volt. Amikor távoztam
becsuktam a kiskaput:Kiharapott a résen és az ujjam végét leharapta.
Na ez hetekig fájdalmas volt+ a tetanusz is
Itt az elmúlt fél órában a felhőszakadás és a jég (kb. szőlőszemnyi darabok) teljesen elintézték a palántáimat.(kellett már ez a kis eső, hogy qrná szájba az annyát! )
az a dolga védje a házat.
.
Az elmúlt kilencven év BMW motorkerékpárjai közül több mint negyvenet állítanak ki június 22-én a már hagyománynak számító Múzeumok Éjszakája keretében a budapesti Közlekedési Múzeum parkolójában. A BMW Motoros Baráti Kör által szervezett bemutatón látható lesz többek között egy 1933-ban gyártott, de még ma is működőképes R16, szinte a teljes GS sorozat az R 80 G/S-től a ma kapható R 1200 GS-ig, illetve természetesen az oldalkocsis motorkerékpárok sem hiányozhatnak majd.
Valszeg nem gyújtás hiba. Szerintem mérjetek kompótot. Az jellemző ha elmegy a szelephézag akkor csak fordulaton indul be a henger.
Egy sztori.
Dolgoztam egy háznál és egy kis öleb volt a házban.
Amig dolgoztam semmi gondja nem volt. Amikor távoztam
becsuktam a kiskaput:Kiharapott a résen és az ujjam végét leharapta.
Na ez hetekig fájdalmas volt+ a tetanusz is
http://www.idokep.hu/radar
Hogy ez milyen kiba...ul tud fájni, szóval ne csináljatok ilyet.
Mi történt? Mi az amit nem tudunk megoldani itt együtt?
Máris adod tovább?
Mi történt?