Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az majdnem 10 úgyhogy jó.(8 is elmenne)
Egyébként mindig csak addig szabad meghúzni ameddig úgy érzed hogy még épp belefér.
Beszélhetünk róla, de a hivatalos kempingben a hely majd annyi, mint egy olcsó apartman (mert számolnak mindent, hely, áram, motor, zuhany, stb )

Tehát vagy svarckemping, vagy apart, sztem (ismerem a régiót meg az árakat eléggé, nem írom le, hányszor voltam arra, mert leburzsujoznak

Majd megnézem holnap, mikor vagyok itthon a nyáron, és akkor nekem bármikor jó (juli első fele biztos nem) aug 20 után meg be lehet szívni az idővel, gyorsan jön a bóra.
Kéne keresni egy jó kempinget, nekem július de inkább augusztus lenne jó....
szerda? egy nap kell, hogy összekészüljek.
Olyan sok csomagot én sem bírok el, úgyhogy marad az egy ember egy motor felállás. Mikor indulunk?
Zsoltika jelezz ha leszel ,vissza-HÍVLAK.
Az királlyos lenne, kell útitárs?
Előre mondom, nőt nem viszek, úgyhogy vagy kettőt hozz, vagy egyet se
Erősen gondolkodok én is egy sátrazós, motorozós Horvátországon....
A legszebb,hogy nekem a kezemben volt a csavar a hétvégén,Feribánál!
sziasztok
én idén kivételesen mennék nyaralni. lefoglaltuk 6 napra a pilismaróti céges bigyulát. hát nem elöntötte a Duna? szerintem júli 6-ig paszuly se lesz ott nem hogy lakható ház
Áhh, az nagyon jó lenne. Pont az elmúlt fél órában hívogattam pár bontásra ítélt 400-as tulajt, de senkinek sem volt. Email-ben megbeszélhetnénk a részleteket?
Én így nyaralok.
annyira nem. kevés van rajta.
de azért pár fosásigzabálás kijön belőle.
Jeleztem:Van
Hali
Na az egésznapos meló után,én most leugrom a velencei tóra egy jó fűrdésre..
Még gyerek koromban csináltunk ilyet villával ,forgatás gyűjtés,hát ott lehetett barnulni
Ábrus,szerinted nagy problem hogy csak 9Nm-rel húztam le a veztengely csavarokat ,nem merem tovább húzni 1-2 így is eléggé nehezen tudtam lehúzni
Sziasztok!
Szia!
Igen sajnos colos menet Én esztergályossal csináltattam anno fz750-hez,meg kell mérni az átmérőt és egy menetfésűvel a az emelkedést elvileg abból már meg tudja csinálni
Sziasztok!

400-as FZR-hez nincs valakinek egy olyan anya, ami az első fogaskeréken van? Amikor eldőlt a motor szerintem akkor tűnhetett el. Végigjártam a csavarboltokat, de sehol nem árulnak ilyen sűrű-menetes vackot.
Most kéne elmenni egy kicsit gurulni,mert egész elviselhető az időjárás.
Ez nem tűnik túl jó melónak ilyenkor
Én aludtam 1et ebéd után, majd mikor kicsit csökkent a hőség, kibicajoztam a Tiszára, most jöttem meg
Azt hittem az imént napozás közben hogy épp egy drogbandát fogok lefülelni üzlet közben... oszt csak dugni jöttek a mezőre azé bùjtak el...
Hát nyomozò asszem nem lesz belőlem