baloldalon lett egy karc ( arra dőlt ) és nem értem ,hogy a jobb oldalon a plexinél hogyan tört el :D de ha össze illesztem akkor csak repedésnek látszik , majd megcsináltatom
Ja jól vagyok.. de bárcsak ne úztam meg volna ilyen könnyen :) Elkapott haza felé a jégeső félre akartam állni , megcsúztam a vízátfolyáson bele a fűbe és csatt a szalagkorlát :( Most szerintem kell majd vennem egy első kereket a felni pofon végett ja és még megrepedt picit a gumi is , szóval az is cserés :S
Nem rá, akkor odaragad a keze. Alá.
Nem egyszerű, de ha már ennyire ki van nyúlva akkor én egy csíkot raknék a kormányra hosszában a ragasztó csíkra vagy a szélei mellé két erősebb küllőt ami kb 3mm vastag, úgy húznám rá a gumi, utána kihúznám a küllőket. De ha ráteker szigszalagot megvastagítva a kormányt lehet az is jó lenne...
Hétfőn sikeren eldobtam a vasat :( Azóta sajnos ha behúzom az első féket akkor koppan az eleje , kapott egy kis ütést a felni is :( Valaki nem tudja, hogy mitől koppanhat le az első villa ?
Nekem a mai nap lenne jó,mert holnap megyünk a telekre. De Feribácsihoz még nem bizti,hogy megyek,mert most jött haza a főnök egy raklap paradicsom palántával..... Szerinted?
Pacito, akkor ma guruljunk össze vagy holnap?
Csak azért kérdezem, mert ha menni akarsz Feri bácsihoz, akkor nem tartalak fel, nekem teljesen jó a vasárnap is
Nem egyszerű, de ha már ennyire ki van nyúlva akkor én egy csíkot raknék a kormányra hosszában a ragasztó csíkra vagy a szélei mellé két erősebb küllőt ami kb 3mm vastag, úgy húznám rá a gumi, utána kihúznám a küllőket. De ha ráteker szigszalagot megvastagítva a kormányt lehet az is jó lenne...
Úgy látszik ez egy ilyen időszak.
Hogy sikerült? Veled minden rendben?
Hétfőn sikeren eldobtam a vasat :( Azóta sajnos ha behúzom az első féket akkor koppan az eleje , kapott egy kis ütést a felni is :( Valaki nem tudja, hogy mitől koppanhat le az első villa ?
Megköszönném.
Gondolj csak bele, nekem pl (meg egy csomó embernek) nem adatik meg, hogy ma paradicsompalántát ültessen
De akkor összehozzuk ma a bizniszt!
Csak azért kérdezem, mert ha menni akarsz Feri bácsihoz, akkor nem tartalak fel, nekem teljesen jó a vasárnap is
semmi gond
szigetelő szalag--de inkább cseréld