Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

baloldalon lett egy karc ( arra dőlt ) és nem értem ,hogy a jobb oldalon a plexinél hogyan tört el :D de ha össze illesztem akkor csak repedésnek látszik , majd megcsináltatom
Úúúúú bakker nagyon sajnálom! Idomok?
szerencsére nálunk nincs ilyen. Mia faterját, mikor visszaesik pedig még nem volt szerencsém látni. (ha egyszer, na akkor aztán kap)
Ja jól vagyok.. de bárcsak ne úztam meg volna ilyen könnyen :) Elkapott haza felé a jégeső félre akartam állni , megcsúztam a vízátfolyáson bele a fűbe és csatt a szalagkorlát :( Most szerintem kell majd vennem egy első kereket a felni pofon végett ja és még megrepedt picit a gumi is , szóval az is cserés :S
Okés
Meg van beszélve......
Fél 12 fele a Lidlinél?
Nem rá, akkor odaragad a keze. Alá.
Nem egyszerű, de ha már ennyire ki van nyúlva akkor én egy csíkot raknék a kormányra hosszában a ragasztó csíkra vagy a szélei mellé két erősebb küllőt ami kb 3mm vastag, úgy húznám rá a gumi, utána kihúznám a küllőket. De ha ráteker szigszalagot megvastagítva a kormányt lehet az is jó lenne...
Akk vinnem kéne hátitatyeszt is!

Úgy látszik ez egy ilyen időszak.
Hogy sikerült? Veled minden rendben?
Sziasztok ! S.O.S

Hétfőn sikeren eldobtam a vasat :( Azóta sajnos ha behúzom az első féket akkor koppan az eleje , kapott egy kis ütést a felni is :( Valaki nem tudja, hogy mitől koppanhat le az első villa ?
Háccsó rugó.
Megköszönném.
Milyen teló van félre téve neked? Mert ha lemegyek Feribához akk el tudom neked hozni!
Életem, hát ennek örülni kell!
Gondolj csak bele, nekem pl (meg egy csomó embernek) nem adatik meg, hogy ma paradicsompalántát ültessen

De akkor összehozzuk ma a bizniszt!
Nekem a mai nap lenne jó,mert holnap megyünk a telekre. De Feribácsihoz még nem bizti,hogy megyek,mert most jött haza a főnök egy raklap paradicsom palántával..... Szerinted?
Pacito, akkor ma guruljunk össze vagy holnap?
Csak azért kérdezem, mert ha menni akarsz Feri bácsihoz, akkor nem tartalak fel, nekem teljesen jó a vasárnap is
Az ELŐZMÉNY(!)ek ismeretében szerintem inkább hagyjuk egymást békén.
Jövőhét végén,22.-én repülős nap,és én vasárnap megyek 23.-án,ugrani....
és hogy rakja rá?
Kétoldalú ragasztószalagot próbálj alátenni.
Thomas?
Megoldjuk
semmi gond
Nekem a szombat lenne jó csak nagy valószínüséggel.
de a fiam most megy debrecenbe és küldök vele!
akkor nehéz lesz leszedni
szigetelő szalag--de inkább cseréld