Értem én, de ha valaki Ducatit bont akkor nem fogja az összes alkatrészt külön meghirdetni. Egyébként ennél a tagnál van több is, igaz nem túl olcsó. Esetleg Sanyit megfűzöd elmegy megnézi neked.
De én kísérleti jelleggel előbb egy ilyennel próbálkoznék.
Ugyan még nem mertem megnézni hogy a legutóbbi mókulásomnak milyen lett az eredménye. Ha netán megint ezüstös lenne az egyik szárban a folyadék akkor gondban lennék, mert a bolti már elfogyott.
Nem mozoghat a kerék a csapágy behalt. Itt is nemrég cseréltünk hátsó csapágyakat mert volt 2mm kotyi benne és nem volt stabil kanyarba ahogy elmozdult befogott a fék
bakker, jöttem haza, és egyik lámpánál olyan karistolás jött alulról, hogy full befostam! Azt hittem valami fékpara, tárcsatörés, betétkiesés, akármi, de nem az volt, lánc is bírta még, de a kerék mintha gyanúsan lógna, vagyis jobban mint gondolom, hogy mozognia kéne oldalirányba. Csapágyszéthullásnak lehet ilyen karistolós hangja? Nekem eddig mikor olyan volt, csak a kerék mozgásából vettem észre, hang nem volt.
Igen, az egyik legrosszabb ez volt benne. (a nejemen kívül)
És olyan szépen ment minden, vittem egy Lindés Party Bőröndöt (héliumpalack+lufik) és feldíszítettük az udvart (ezek persze ott ökörködtek a héliummal) mindenki jól érezte magát, aztán egyszer egyik pillanatról a másikra odalett minden egy ilyen tahó miatt. (amikor a rendőrök végre kitessékelték még közölte hogy ő többet látni sem akar innen senkit, mindenki ki van tagadva. (imádnám ha be is tartaná, bár rajtam biztos nem fog múlni)
Később még a biztonság kedvéért felhívta az anyját hogy újra elmondhasson mindenkit mindennek.
De mindegy, most már lezárom ezt, nem akarok itt terhelni vele senkit.
Tudod a legszomorúbb ebben az egészben az,hogy a kis srácnak lett el cseszve a ballagási bulija,mert egyes emberek nem tudják hol a határ! Min lejjebb már kifejtettem a véleményemet az ilyenekről,most nem mondom el még egyszer! De sajnálom ezt az egészet
Szép napot.
Értem én, de ha valaki Ducatit bont akkor nem fogja az összes alkatrészt külön meghirdetni. Egyébként ennél a tagnál van több is, igaz nem túl olcsó. Esetleg Sanyit megfűzöd elmegy megnézi neked.
De én kísérleti jelleggel előbb egy ilyennel próbálkoznék.
Küldjed légyszíves.
Ugyan még nem mertem megnézni hogy a legutóbbi mókulásomnak milyen lett az eredménye. Ha netán megint ezüstös lenne az egyik szárban a folyadék akkor gondban lennék, mert a bolti már elfogyott.
Nem fejezek be semmi, csak ami a szívemen az a számon.
Egyébként meg ez egy nyitott fórum, azt írok amit akarok, vagy nem?
És olyan szépen ment minden, vittem egy Lindés Party Bőröndöt (héliumpalack+lufik) és feldíszítettük az udvart (ezek persze ott ökörködtek a héliummal) mindenki jól érezte magát, aztán egyszer egyik pillanatról a másikra odalett minden egy ilyen tahó miatt. (amikor a rendőrök végre kitessékelték még közölte hogy ő többet látni sem akar innen senkit, mindenki ki van tagadva. (imádnám ha be is tartaná, bár rajtam biztos nem fog múlni)
Később még a biztonság kedvéért felhívta az anyját hogy újra elmondhasson mindenkit mindennek.
De mindegy, most már lezárom ezt, nem akarok itt terhelni vele senkit.