Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mentem paraszt fitnessre
Ha sok időd lesz kb 6-8/-h ,egy átvizsgáláson ,megnézném a géped Pacito
Hali Mindenkinek.
Szép napot.
Khm, vagyis lámpából kerestél Ducatit

Értem én, de ha valaki Ducatit bont akkor nem fogja az összes alkatrészt külön meghirdetni. Egyébként ennél a tagnál van több is, igaz nem túl olcsó. Esetleg Sanyit megfűzöd elmegy megnézi neked.

De én kísérleti jelleggel előbb egy ilyennel próbálkoznék.
Ó igen,
Küldjed légyszíves.

Ugyan még nem mertem megnézni hogy a legutóbbi mókulásomnak milyen lett az eredménye. Ha netán megint ezüstös lenne az egyik szárban a folyadék akkor gondban lennék, mert a bolti már elfogyott.
Nem mozoghat a kerék a csapágy behalt. Itt is nemrég cseréltünk hátsó csapágyakat mert volt 2mm kotyi benne és nem volt stabil kanyarba ahogy elmozdult befogott a fék
bakker, jöttem haza, és egyik lámpánál olyan karistolás jött alulról, hogy full befostam! Azt hittem valami fékpara, tárcsatörés, betétkiesés, akármi, de nem az volt, lánc is bírta még, de a kerék mintha gyanúsan lógna, vagyis jobban mint gondolom, hogy mozognia kéne oldalirányba. Csapágyszéthullásnak lehet ilyen karistolós hangja? Nekem eddig mikor olyan volt, csak a kerék mozgásából vettem észre, hang nem volt.
valami olyasmi mint az mlas-én volt korábban. azon ducati monsteres volt
rossz a szemed Laci? úgy keress ahogy én
mint látod én a lámpában kerestem a lámpát.
Vagy jársz esetleg erre valamikor? (nincs útban csak kérdezem)
Már akartam kérdezni csak mindig kiment a fejemből: "teló"olajjal mi legyen? Elküldjem vagy nem érdekes?
halihó! ott nem is volt,az anyátlan (a menet a telószárban van
ja, majd elfelejtettem

Nem fejezek be semmi, csak ami a szívemen az a számon.
Egyébként meg ez egy nyitott fórum, azt írok amit akarok, vagy nem?
www.manualedereparatie.info.zi..." target="_blank">Yamaha_FZ_750_1984_Manual_de_reparatie
Igen, az egyik legrosszabb ez volt benne. (a nejemen kívül)
És olyan szépen ment minden, vittem egy Lindés Party Bőröndöt (héliumpalack+lufik) és feldíszítettük az udvart (ezek persze ott ökörködtek a héliummal) mindenki jól érezte magát, aztán egyszer egyik pillanatról a másikra odalett minden egy ilyen tahó miatt. (amikor a rendőrök végre kitessékelték még közölte hogy ő többet látni sem akar innen senkit, mindenki ki van tagadva. (imádnám ha be is tartaná, bár rajtam biztos nem fog múlni)
Később még a biztonság kedvéért felhívta az anyját hogy újra elmondhasson mindenkit mindennek.
De mindegy, most már lezárom ezt, nem akarok itt terhelni vele senkit.
mondjuk tőlem
sziasztok.valaki tudna-e nekem olyanban segíteni hogy yamaha fz 750-hez kapcsolási rajzot honnan tudnék letölteni?előre is köszi a segítségeket
Tudod a legszomorúbb ebben az egészben az,hogy a kis srácnak lett el cseszve a ballagási bulija,mert egyes emberek nem tudják hol a határ! Min lejjebb már kifejtettem a véleményemet az ilyenekről,most nem mondom el még egyszer! De sajnálom ezt az egészet
Sándorom, rendkívül szívesen át is adnám.
Jó szórakozást!