itt vok, épp benéztem
Pécsett meg lehet aludni, felvesszük Sanyit, oszt' go
Én mindig Pécsről szoktam úgyis indulni, mert ott veszem fel az apóst, meg így a +240 km-t előző nap letudom.
krk-ra kompolni kell, nem tom az árát (azért emelem ki ezt, mert pár nap alatt azért gondolom, kell majd néhányx) vagy fekvés a parton egész nap? bár a szigetet is be lehet járni...
Én nem tudom, 1x mentem át Szlovénián, nem voltam oda tőle. Az osztrák hegyi utak sokkal jobbak, ha meg a régi horvát 1-esen mész, az kaland Apósom mindig rosszul volt a jobb1-ben, mert ugye az van a szakadék felől, és ha jön szembe egy kanyarlevágós busz, eléggé ki kell menni - azóta fizeti a pályát
Egyébként meg igen, ha messze mész, jobb osztrákon, mint a szlovén falvakon a dugóban xarakodni... még klímás béjemvében is köcsög
Ha délre megy az emberfia, Szlovénia kerülő, és ott valamivel szigorúbbak a zsernyákok is. Én kikerülöm, mert a buzik csak fél éves matricát adnak, az meg drága, inkább megyek olasz felé az osztrákokon, lefelé meg horvátokon át.
De ezt ki hogy szereti.
Motorral még én se voltam, annyira nincs közel...
Pálya felejtős (motorral unalmas és drága, autóval ott mék mindig), viszont az 1-es út végig szép (Plitvicén át) Motorral haladni is lehet, mert azzal ki lehet kerülni a csónakot vontatókat, a fő forgalom meg a pályán megy. Az út alatt 3 hegymászás van (3x fel-le), nagyon szűk szerpentinekkel, korlát semmi.
Ja, és nem szabad szombaton jönni-menni, az durva.
Jaja nézegettem a kemping árakat télleg az sem sokkal olcsóbb...
Még amikor Jugoszláviában voltunk kempingben valahol Dubrovnik mellett, az király volt nagyon, a tengerre nyílt a budi ajtó
Mi mindig aug. első hetében mentünk és mindig király idő volt (azaz dögmeleg)
Amikor júli.közepén-végén mentünk akkor mindig ráqrtunk és lehetett nézegetni a sátor előteréből az éjjeli vihar által elvert és sz-@rrá ázott közönséget.
Nó komp
FZR 600-hoz hol tudnék gyergyapipát rendelni?
Köszi a választ.
Pécsett meg lehet aludni, felvesszük Sanyit, oszt' go
Én mindig Pécsről szoktam úgyis indulni, mert ott veszem fel az apóst, meg így a +240 km-t előző nap letudom.
krk-ra kompolni kell, nem tom az árát (azért emelem ki ezt, mert pár nap alatt azért gondolom, kell majd néhányx) vagy fekvés a parton egész nap? bár a szigetet is be lehet járni...
Kib@szottul elszokatam a villanyszereléstől,a létráról le-fel mászkálástól fáj a talpam az izomláztól a farpofámban nem is beszélve
Egyébként meg igen, ha messze mész, jobb osztrákon, mint a szlovén falvakon a dugóban xarakodni... még klímás béjemvében is köcsög
ha rövid úton akarsz menni,akkor repülővel menj,vagy béjemvével,abban tudsz klímázni is
De ezt ki hogy szereti.
Pálya felejtős (motorral unalmas és drága, autóval ott mék mindig), viszont az 1-es út végig szép (Plitvicén át) Motorral haladni is lehet, mert azzal ki lehet kerülni a csónakot vontatókat, a fő forgalom meg a pályán megy. Az út alatt 3 hegymászás van (3x fel-le), nagyon szűk szerpentinekkel, korlát semmi.
Ja, és nem szabad szombaton jönni-menni, az durva.
Még amikor Jugoszláviában voltunk kempingben valahol Dubrovnik mellett, az király volt nagyon, a tengerre nyílt a budi ajtó
mi albánia-görögörszág motoros túrát terveztünk az asszonnyal,de lehet nem jön össze
faxa volt a velencei tó vize!.
Amikor júli.közepén-végén mentünk akkor mindig ráqrtunk és lehetett nézegetni a sátor előteréből az éjjeli vihar által elvert és sz-@rrá ázott közönséget.