Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól van na! Csak meglepődtem rajta.
ez 2005ös nem 87es
Jobbulást Mariannak! Erre igazán nincs mit mondani. Az ember a rokonságát nem válogathatja meg. Jó nagy paraszt a János! Ezt küldöm neki!
Pácsítóóó
Ez má hanyadik tulaj aki azóta meg akar szabadulni az exedtől?
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Na, hazajöttem a Tiszáról, micsoda meleg volt ma

Te Tom, ne izéjjmá, 800 péz egy pár új gumi markolat. Az jó lesz, ez az öreg ragasztott xar meg sose. Nekem is meg volt nyúlva a KTM-en, és xar volt fogni, me mozgott a kezem alatt
Remélem befejezted mostmár!?
Laci...
Ezt írtam: "És az egyetlen volt, aki a balesetem után minden áldott nap megkérdezte, hogy mi van velem/velünk." És azért, mert jaszival beszélgettünk az érintett személyről, leírtam neki, hogy nekem nem ugyanaz a véleményem vele kapcsolatban mint itt a társaság 90%-ának. Mivel az Atosz úgy lett itt beállítva mint valami utolsó senkiházi paraszt (már bocsánat) erre írtam, hogy azért ez nem egészen így van, mert (lásd amit idéztem). Itt senki nem beszélt a többiekről, hanem 1(!) konkrét személynek a dolgokhoz való hozzáállásáról. (A gyengébbek kedvéért, mégsem akkora szemétláda, ha már érdeklődik hogy mi van a másikkal, és jelzem nem rosszindulatból vagy kárörvendésből tette).
Tisztában vagyok azzal, hogy mindenki rákérdezett hogy mi történt, de itt most nem rólatok volt szó hanem róla. Nem csak nézni kellene, hanem néha látni is.
Téged meg szimplán azért nem tartalak barátomnak, mert nem is ismerjük egymást, és úgy gondolom, hogy ezek a dolgok nem egy fórumon dőlnek el.
Elnézést, ha bárki ebből bármit sértésnek vett. De mostmár elég, mert már kicsit unom a témát.
valószínű nyomok alá valami ragasztót.
ha megpurcan akkor úgy is a legkönyebb leszedni úgy, hogy levágom. akkor pedig a ragasztót se nagy cucc leszedni.
hagyjad Feribácsi, megpróbálom előbb megcsinálni ezt
Feribácsi vagy?
Az patent.....
Közben szétkaptam, és kiderült, hogy nem a lánc esett le, hanem az első fogaskerék anyája egyszerűen eltűnt. Már csak azt nem tudom, honnan szerzek másikat így szombat délután, illetve még az is rejtély hogy a picsába tűnt el...
Ne vedd a szivedre, Andi biztos nem ezt irta volna.
Köszönöm, úgy néz ki hogy az ijedtségen és némi fejfájáson kívül nincs már semmi baj. (meg hát a tudat)
Köszönjük. A kedvvel nem lett volna baj.
Muszáj volt mert nem volt idő ezzel a tetűvel foglalkozni. Meg akkor ment volna a nyavalygás hogy "az Ábrahám család megverte szegény janikát". Jobb volt így hogy a rendőrök kib&szták onnan.
Andi, a baleseted után pont emre kérdezte elsőként, történt-e bajod... meg még sokan, hogy mi volt.
Te azt írtad, nem akarsz róla itt beszélni, most meg a társaság szemére veted, hogy nem érdeklődtek? Furcsán adod elő... a női ész kiismerhetetlen
De azt becsülöm, hogy kiállsz a barátodért, már ha ez számít neked valamit (mert tudom, hogy én nem vagyok a barátod)
Igen :) Majd télen kap egy gyári fényezést :) meg mindent megcsinálok rajta :)
Szomorú eset, Józsi, de tisztellek érte, hogy elmondtad itt...
Ha az asszonnyal kapcsolatban kell bármi segítség, írjál, a feleségem elég sok mindenkit ismer a szakmában.

Ui: az én sógorom is egy erőszakos barom, de szerencsére annál sokkal műveltebb, hogy balhét csináljon - jó is, mert nehezen ütném le, 190cm/100kg
Ú de sokat írtatok, xokatlan mostanság...

Csövi, nekem is a kedvencem, de keveseknek, mert elég nehezen emészthető - meg kell hozzá némi IQ is, nem úgy, mint a limonádékhoz. Sztem a legjobb zenés film néztem már vagy 10x, de most is végignéztem azért
Megvettem anno EREDETI DVD-n ez nálam nagy szó
Pedig nagyon gyári volt a vas....