Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

18-as kerék csapágy méreteit nem tudjátok véletlenül? Meg azthiszem a lánckerékben is van egy nagy csapágy...
Én is megsztríítvlyúztam és még megvan.
Meg persze akárhova is lehet menni nem csak krükre. (nekem mindegy)
Mondjuk az apartman faszább az biztos.
Július 21-től augusztus 7-ig tuti nem jó mert a kollégám van szabin de 8-tól már bármi lehet. Vagy esetleg előtte de az is rázós.
Azazhogy Omisalj előtt van egyből a viadukt után, de nem ott ahol a képen van, hanem ahol a kék nyíl mutatja, az a partszakasz végig. (Camp Pusca)
10 éve voltam ott legutóbb így nem tudom hogy mennyire épült ki azóta de akkoriban telepített lakókocsik voltak (amiket 5 évre előre lefoglaltak az Osztrákok meg a Németek tehát esélytelen volt kivenni egyet) és az egész parton azt csinált az emberfia amit akart (szénné sátorozhatta magát) két kocsival három vagy négy sátorral nyolcan valami komolytalan pénzért laktunk ott egy hétig. (miután a rendőrök vadkempingezésért elvették az útleveleinket és leadták itt a recepción,
majd meghagyták a recepciós faszinak hogy mondja meg nekünk hogyha megtalálnak valahol a szigeten illegálban akkor az qrva drága nyaralás lesz)
Persze nyitott vagyok bármilyen szállás megoldásra.
Hááát ha mondjuk aug. második hetéről lenne szó akkor esélyes hogy egy GTR is nevezne Krk-re, akár még sátorral is. (az Omisalj-i kemping egy elég egyszerű és épp ezért elég olcsó volt akkoriban amikor jártunk)
Asszony nem jönne. (őt Keszthelyre kell vinnem valamikor pár napra pözsóval vellnesszezni)
Hali
Nálam is megvan a meghajtó--- fordulat 2-2.1/4 kb
Ha jó jelezzd.
Hali mindenki
Most értem haza a Zsoltitól 9/h-re,
Kiszedtem a mocit, egyedül, amit ketten alig tudtuk bepréselni a seatba.
Zsoltika:köszi. Viszont egy villáskulcsot találam,majd ha jössz visszakapod.
okés
Kösz, holnap megmérem a rajta lévőt, mert már elfelejtettem, az mennyi
És ha ez több, akkor kell, mert brutálisan alámér az órám.
Egyet forgattam, 2 és felet fordult
Komplett apartmant kell keresni, mérettől függően oda be lehet "csalni" még 1-2 embert és úgy lesz legolcsóbb 1 főre lebontva. Akkor alvás, főzés-evés, motor tárolás letudva. A kemping nomádabb, meg min. vinni ugye sátrat, matracot, hőlégfúvót
De jóóóó
Megszámolnád nekem az áttételét? Beledugsz egy pipára tört gyufaszálat a spirál helyére, és a gyűrűn forgatsz pont 1-et ( én bejelöltem alkoholossal) és nézed a gyufát, hányat fordul.
Akkor meglesz az áttétele, és akkor tudni fogom, jó-e az enyémre - és akkor elbótolhatjuk.
Jaja. Olvastam ezt a túrát régebben jó lehetett. De valóban én sem szeretnék sokat motorozni. A legközelebbi rész, aztán max ott a környéken valamerre ha nincs túl meleg. Mertugye nyáron nagymelegben elengedhetetlen a folyadék utánpótlás, ezt bármelyik orvos megmondhassa. Sörivás után pedig SOHA! nem ülünk motorra. Persze jöhet bárki aki szeretne. Én csak azért voksolnék a sátor mellett, mert azt talán nem kell előre lefoglalni. Bár ha meg le van foglalva az apartman, akkor viszont el kell menni. És cuccot is kevesebbet kell vinni...
Jut eszembe, azt hiszem találtam neked valamit...
Köszönöm.
Tök jó lenne...

Igen, nincs közel, nem tudtam mennyit terveztetek, csak gondoltam hátha, tekintettel arra, hogy a szigetek általában nincsenek ellepve turistákkal, és az árak is elég elfogadhatóak.
Amit linkeltél, az egy komoly túra, én nem akarok ennyit menni, sztem csövi se. Elég a környéken szétnézni, valljuk be, az egész horvát tengerpart eléggé egyforma mindenütt, sőt még a városkák építészete is...

Amúgy meg gyere el (csövitől bocs, hogy a kérdezése nélkül toborzok )

Ui: én már évek óta agyalok, hogy csinálni kéne oda egy csoportos túrát, de mindenki mindig sír, hogy nincs pénze, nincs ideje... épp ezért nem erőltettem.
Csövi, Laci!
Nem akarok beleszólni, csak egy ötlet, nekünk ez volt tervben, mielőtt összenyaltam az aszfalttal. Kocsival már voltam kint többször is, szerintem nem lenne csalódás.

http://www.motorostura.hu/kvar...
télleg. megnéztem sztrítvjúval.
fasza lesz

akkor jól tettem, hogy nem rendeltem meg
Ilyet a nagyvasból. 22.500 Ft A legnagyobbat Képen nem néz ki annyira hülyén szerintem...
Ugyan ilyet akartam venni, meg is rendeltem. Gondoltam majd rakok rá pelxit. Mire megjött kiderült, hogy az csak 2db "U" alakú műanyag 4db csavarral és semmiféle csukló nincs hozzá. Ráadásul nem is úgy nézett ki mint a képen, kb fele akkora.link
Persze hogy nem hoztam el....
honnét milyent mennyiért?

én ilyennel szemezgettem egy időben link
Rendeltem túra plexit, kíváncsi vagyok milyen lesz. Remélem nem lesz nagyon béna és jól fogja majd a szelet... Négy hét mire megjön.