Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm,de nem lehet elmondani mekkora élmény!
Akkor hajrá,ne fogd vissza magad!
Bánnndddzzzzááááájjjjjjj!
Gyere, odaadom a motoromat egy körre vagyis inkább Tökölön egy futamra. Na akkor megtudod mi az igazán extrém dolog. Csak nehogy összepiszkítsd az ülésemet félelmedben!
Bátyám ejtőernyőzött a katonaságnál, egyszer megígérte, hogy majd ugrunk együtt, de nem lett belőle sajnos semmi!
Minnyá megvan az idei 7000

Hát hallod, minden elismerésem!
Én max akkor ugranék ha ők fizetnének érte, de még akkor se biztos
sziasztok! tegnap mentem először egy hosszabb távot a motorral, kb 100 km-t, és meglepően kényelmes, és stabil a motor, szépen veszi a kanyarokat, jól kigyorsít 60-ról 6.-ban is :), szóval nem kell állandóan kapcsolgatni. egyszer mentem vele 130-at előzéskor, de általában 90-100 között használtam. 90-nél 6.-ban nálam 4500-at forog.
Ép ma mondtam a jánynak ki akarok próbálni ilyeneket bungee tandem meg mindenféle extrém dolgot
Köszönöm szépen,ezt mindenkinek ki kell próbálnia,valami elképesztő élmény!
Kiugrani egy működő repülőből?
Mentem éjszakára.
Egyébként gratulálok hozzá!
Gondolom. (bár én az első ugrásomnál azt sem tudtam hogy hol vagyok, csak amikor már kinyílt az ernyő és lógtam a hevederben )
Tandem! De valami elképesztő élmény volt!
Ja, látom a karabinert.
Tandem vagy csak a haverral egyszerre?
Szevasztok lovasok....
Nem is mondtam Fegya...

Ugye haza jöttem Tőletek, bedobtam a mociba a telókat meg a kereket. Jól van mondom nemsoká meg is leszek majd! Édes kedves ides anyám elhajtott a boltba. Mire jöttem haza?- majdnem felborította a motort úgy ahogy én itt hagytam feltámasztva a hátulja a kerék benne alatta az emelő. Majd agyvérzést kaptam. Mit csinált?- a motor meg a polc közé paszírozta a kis hab testét, mert neki ugye onnan kellett valami. Pont ilyenkor... ÁÁÁÁhhhhh!
Tőlem mehet, de augusztusban ennyiért nem hiszem hogy lesz... Muti mit találtál. Augusztus vége lenne jó akkor ~19-31-ig...
Ott van egy pdf-ben minden ár... de továbbra is azt mondom, hogy krk-n kb. 3 perc kereséssel találtam házat 15E/fő/éj, szóval kitartó kereséssel, akár másutt, sztem 12-n belül lehetünk (azaz 4000 HUF) Ennyiért Balcsi sincs...
A sátor ellen csak azért vok, mert 1) nem annyival lcsóbb, 2) kényelmetlen, 3) vinni kell, 4) nekem nincs, csak egy kis vacak.
Sátor hely szerintem 4€. De akkor mennyi lehet az ottani sátor hűtővel ággyal? Mert az sem lenne rossz....