Elnézést hogy nem vettem fel de épp elfoglalt voltam.
Mi olyan fél hét körül értünk ide, szóval biztos találkoztunk valahol.
Mondjuk jöttünk elég tempósan mert sietni kellett (néhol 150-160 körül a Német autópályán persze) bízva abban hogy nem mérnek sehol.
Ábrus! Mikor értetek haza? Végig lestem a szembejövőket,hátha észreveszlek,de nem láttalak. Fél7 körül értünk Pécsre.
Felfelé,Dombóvár-Siófok-Velence-Martonvásár-Bp. Hát úgy megszívtuk Siófok és Velence között,hogy csak na. 8. lámpaváltáson jutottunk át Siófokon,és agárgés Velence környékét végigtoporogtuk 30-40-nel. Bp határához du 2 után érkeztünk,és hát eléggé nagy volt a forgalom. 3 előtt már jöttünk is vissza.
Ma délután Adony mellett jöttünk el,voltam a Vicusért Bp-en. Iszonyú felhőszakadás közepette kecmeregtünk ki a főváeosból. Ercsi után is kaptunk egy nagy adaggal.
Elmegyek egy kis időre, kipihenem a fáradalmakat
Ha valakinek írtózatosan hiányoznék, még holnap reggel benézek, utána csak SMS-re reagálok.
Ha lesz Wifi, benézek esténként jövő 7en is.
Azt ki kell bírja, mégha nem is szereti, ilyenkor ugyanis kvázi rugózás nélkül kapja az ütést a váz... az bírja, bírja, aztán 1ccercsak nem bírja és akkor jön az igazi koppanás: a sisakod az aszfalton
Szóval ne gyakran.
- Nem is voltam berúgva!
- Komolyan mondod?
- Miért?
- A földhöz vágtad a hörcsögömet, azt kiabáltad: Pikachu téged választalak! Bebújtál a szekrénybe és legalább egy órát kiabáltad, hogy az átjáró Narniába nem működik! Utána ordítottál az autómra: Optimus, tudom hogy te vagy az, alakulj át! Majd kiengedted a medencét, hogy keresed Némót, és hazafelé átöleltél egy hajléktalant, mondva neki: Dumbledore, te élsz?
Pihi képpen , bejelentkezhettél volna!
Elnézést hogy nem vettem fel de épp elfoglalt voltam.
Mi olyan fél hét körül értünk ide, szóval biztos találkoztunk valahol.
Mondjuk jöttünk elég tempósan mert sietni kellett (néhol 150-160 körül a Német autópályán persze) bízva abban hogy nem mérnek sehol.
Felfelé,Dombóvár-Siófok-Velence-Martonvásár-Bp. Hát úgy megszívtuk Siófok és Velence között,hogy csak na. 8. lámpaváltáson jutottunk át Siófokon,és agárgés Velence környékét végigtoporogtuk 30-40-nel. Bp határához du 2 után érkeztünk,és hát eléggé nagy volt a forgalom. 3 előtt már jöttünk is vissza.
Felénk még az 50-t is birja
Ha valakinek írtózatosan hiányoznék, még holnap reggel benézek, utána csak SMS-re reagálok.
Ha lesz Wifi, benézek esténként jövő 7en is.
Szóval ne gyakran.
Nektek is jó hétvégét, én mentem tovább melózni
- Komolyan mondod?
- Miért?
- A földhöz vágtad a hörcsögömet, azt kiabáltad: Pikachu téged választalak! Bebújtál a szekrénybe és legalább egy órát kiabáltad, hogy az átjáró Narniába nem működik! Utána ordítottál az autómra: Optimus, tudom hogy te vagy az, alakulj át! Majd kiengedted a medencét, hogy keresed Némót, és hazafelé átöleltél egy hajléktalant, mondva neki: Dumbledore, te élsz?
Ezzel kívánok mindenkinek jó hétvégét!
Oda lett volna az új fejidomom
Mindenkinek szép napot