Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali!

a Te fórumod ez lesz link
Sziasztok , nem tudom hogy jó helyre írok-e , de azért egy próbát megér. Van egy quadnak kinéző valamink , amit valaki csövekből hegesztett otthon , és azt mondta hogy a benne lévő motor az egy fazerből van , azt mondta hogy 900 köbcentis. A motorszám ki lett gondosan köszörülve , az alapján nem tudni hogy milyen a motor. Nos ezzel a motorral történt hogy mivel quad sárban használták , és az első fogaskerék és a felette/mellette lévő vízpumpa közé kőkemény sár rakódott le , ami egyszer gondolván lejött és a lánc végig darálta vele a vízpumpát , ami valahogy egyben van a váltóval is , mert az alá a fedél alá megy be a kuplung bowden. A vízpumpaház széttört , és egy hosszú rúd is volt ott , ami meghajlott. Esetleg valaki tudna segíteni , hogy ha küldök képet , abban hogy ez milyen motor , és hogy hogyan lehetne megjavítani , és honnan tudok használt alkatrészt szerezni hozzá? Ugyanis időm szerszámom van , de nem tudom szerelőhöz vinni , mert nem megy előre , utánfutóm meg nincs. A segítséget előre is köszönöm.
Mert kell róla a talp, át kell hegeszteni.
Persze, megvan még.
Miért?
Amúgy megmaradt a régi sérült darab?
de a telefont baxod felvenni 2 napja
Vagyok.. :)
Pont akkor 7végén lesz a Balatonon egy borkóstolós találkozó (VinCE Balaton) és azt megígértem az asszonynak már hónapokkal ezelőtt, meg sztem 1-2 gyereket is elviszek, ha már elautózok odáig - fürdünk is 1et.
Úgyhogy szinte biztosan nem megyek , Feri bátyánknak jeleztem is már.
Nekem addig remegett amíg nem volt rajta fejidom egyáltalán csak álá nátur a vas. Nem volt túl jó.
Jóvan, de egy Dukáttin akkor is remeg minden ha nem mész vele sehova.
Jut eszembe, a Feri bácsi féle összegurulásra mész?
szevasztok.
minnyá jön a vihar
mer neked FZR a motor eleje mlas-nak meg Kati. Dukati.
Akkor lehet, az a kerek fejidom jobb. Nekem az ezredesen a nagy hóeke formájú van és remeg a két felső fül része, talán a tükör miatt, ki tudja...
170-180 körül nekem még nem ráz
Idegesítsen is, mert ha nincs ott, 150 körül elkezd remegni a fejidom - én már csak tudom, mert nekem is hiányzik.
Mikor tavaly itt kerestem ilyen vasat, nem jöttek ilyen lelkes felajánlások... most meg már nem is kell, nem megyek 150-el
Szia Cossi!
Köszönöm, majd lehet hogy élek vele, ha nem sikerül találnom, de tényleg megvagyok nélküle, csak az én agyamat idegesíti, hogy nincs ott...
Hali van 14-15- is.ha erre jársz /jössz ugyis /
Nekem meg egy jó vagy új első fogaskerék kellene nincs véletlenül
valakinek?
Andika! Ha valamiért Feribácsi messze van, vagy esetleg nincs neki,
nekem van olyanom amire a talpát rá kell hegeszteni a régidről.
Jó nyaralást mindenkinek! De jó nektek...
Jó pihenést!
Nos minden jót mindenkinek, nyaralni mentem. Csütörtökön jelentkezem.
(emrének posta megy kb holnap)