Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Laci !
Ment a meghajtó
Nem tudjátok kinek lesz itt a bázisa
A Sebastian Vettelnek
ezt a kis cukiságot néztük tegnap. jaaaj nagyon édes! családnál van a tesójával, úgyh egész bizalomgerjesztő, de semmije nincs (TK pl). Rettentő jópofa. Én nagyon bírnám, de azt is szeretném ha jó kis élete lenne! Nagy dilemma.
Hali
Küldesz egy mintát és szerzek,ha nem tudsz valahonnan begyűjteni.
SZIASZTOK!
FZR 600 R, 1994-ES BONTÓDIK,SZINTE MINDEN MEGVAN,KEREKEK VÁZ,KOMPLETT MŰKÖDŐ BLOKK,KARBIK,FÉKEK,IDOMOK IS BÁR KIS KIPOFOZÁSRA SZORULNAK,DE RENDBE SZEDHETŐEK,ÉRDEKLŐDNI E-MAIL: tabjeet@hotmail.com
telefon: 00421910237725 (Szlovák szám,többnyire itt vagyok,de alkatrészeket előre egyeztetve letudom vinni Komáromba,vagy postázni utánvétellel,kérésre küldök képet amiről csak kell.
Hali
Bocsi nem figyeltem ,hogy neked 1000-hez kel.
500- 600-hoz van .
oké
üvegcsiszolót keress::
Hali Feribá! Megpróbálom helyben megoldani valahogy, ha nem megy akkor elviszem hozzád. Ha más nem akkor talira...
Szép napot mindenkinek!
reggelt
Hali csövi.
Mi lett a tükör sorsa?
Meghívok minden kedves fórumost és szivesen látok :Július 27-28-án.
27-én a szomszéd városban motoros találkozó is van,
ami 9/h-19/h.ig tart részvétele nem kötelező.
Pusztaszabolcs /szabolcsi napok/ eseménynaptár
Kérek minden meghívottat, aki eltud jönni: a héten email-be jelezze::::::::::::::: mikor ? hányan? mennyi időre jön ?
Van -e valakinek valami egyéni igénye?
Aki 2 napra jön szállást tudok biztosítani .
Egy éjszakai Velence fürdés is lehet/20km/
A többi program megbeszélés tárgya.

uviferi@citromail.hu /itt soron tudom követni/

Ezt mindennap megismétlem a héten
Hát a hit az hit marad , a fogyasztás meg használat kérdése.
Persze egyénenként változó:ki hogy használja.
Ha nem használom nem is fogyaszt.
Viszont ha használom akkor ugy ahogy erre tervezték.sportosan.
jaja, a hit az nagyon fontos, de sztem akkor váltok, mert eléggé fogytán a készletem
Az jó fogyasztás nekem is kb annyit eszik. Én régebben Castrolt használtam, most Motult rakok bele és Metabondot. Amikor összerakták a gépemet ette az olajat, elkezdtem Metabondot rakni bele azóta nem eszi. Nem biztos, hogy attól lehet hogy csak beálltak helyükre az alkatrészek-gyűrűk nem tudom... Meg mintha egy fél literrel kevesebbet is fogyasztana. Egy biztos: hinni kell benne máskülönben szart sem ér!
Hali
az jó fogyasztás -nekem 200-230 km egy tele tnk.
70 % város, 30% országút, olyan 100-120-as tempó, ritkán 140, de az autópálya, és rövid szakasz
Ezt hogy csináljátok? Én 220km-nél csavarom át a csapot tartalékra.
szevasztok! ma mértem egy fogyasztást, 215,3km/10.20l.
az olajzabálással kapcsolatban annyit, h ajánlották nekem a motul 3000 20w50-et, olyanok, akiknek a castrollal szintén voltak fogyasztási problémáik, és állításuk szerint a motullal megszűnt, illetve az egyikük azt is mondta, h rakjak még mellé ezt a restore adalékot is, mert az fasza. véleményeket szeretnék kérni!
Motorosok, bicajosok, figyelem - fokozott ellenőrzés!

A rendőrök keddtől csütörtökig fokozott ellenőrzést tartanak a fővárosban.
Budapest több kerületében fokozott közúti ellenőrzést tart a rendőrség a motorkerékpár-, a segédmotoros kerékpár-vezetők és kerékpárosok közlekedésbiztonságának javítása céljából.
A cél a szabályok betartásának elősegítése, a közlekedésbiztonságának javítása, valamint a balesetek számának csökkentése. A rendőrök ellenőrizik a biztonsági eszközök meglétét, használatát, többi közt a bukósisakot, a fékek és világítások állapotát. Szondáztatásra és drogtesztre is számítani kell, mert szeretnék kiszűrni az ittas vagy bódult állapotban hajtókat.
Megkérdeztem a sugónál 7000 pénz az 'Y'...
Miből van az a darab vas, aranyból?
sziasztok.lenne egy olyan kérdésem hogy yamaha fz 750-nél hogy áll helyes állásban a főtengely.a főtengely bal oldalán van egy furat,az lenne a kérdésem hogy annak a furatnak a blokkon található furattal egy vonalban kell-e lennie?mert nekem a főtengelyen lévő furat nem lefelé néz a blokkban lévő furat felé hanem a blokkfelek találkozásával áll vizszintesen.ezel kqpcsolatosan kérnék segítséget hogy hogyan kellene álnia.mert ugynézki nem jól áll a vezérlés a motoromon.előre is köszönöm aki segít.
köszönöm