Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kicsit ferde, kicsit még sok van a végéig, de az enyém
még nincsenek deszkák, hogy le lehessen ülni, nincs teteje, oldala, árnyékoló
Akkor sokat dolgoztál. De qrva jó lett sztem.
Sziasztok!
Na, letelt a szabadság 2 hete. Holnap már meló. Mi nem voltunk sehol, olyannyira, hogy még a strand se jött össze, mert amikor menni akartunk hideg volt.
de rendbehoztam az előszobát, meg a Rieju RR50-es kis seggrakétát, nameg szalonnasütőt építettem, bár még csak fele van kész.
Hali mindenkinek
Szerencsésen letoltam a mai 220 km-t.
Andika -Pupu köszi,épségben hazaért az idom is .
Sziasztok!
45mm-t mértem külső átmérőt
Nagyon! Az volt nagyon csúnya,ahogy magatehetetlenül,mint egy rongybaba csúszott ki a fűre! Basszus.....

Néztem a versenyt és csúnya volt nagyon.
Szasztok lovasok....
R.I.P.
Köszi szépen, jól vagyunk mindannyian. Nagyon nyugodt kis csaj. Eszik és alszik. Szerencsére nem igazán hasfájós (kop-kop), úgyhogy hagy minket aludni és napközben is tudunk tőle csinálni mindent. Persze néha azért nyafog, de pár perc és nyugi van.
Köszi.
A hűtő eltömődése esélyes lehet, azt még nem néztem meg amióta megvettem.
Egészségetekre!

Panna jól van? És ti?
e-mailra ment a képek letöltéséhez a link.

A klíma azért áll le néha, mert megnő a gáznyomás a rendszerben és a nyomáskapcsoló lekapcsolja. Aztán mikor lehűl újra bekapcsol. Lehetséges okok:
- nem indul el a ventilátor, vagy néha kikapcsol. Ha kikapcsol a thermosztát vagy a relé rossz. Mind a kettőhöz a hűtő elején férsz hozzá.
- Ha a ventilátor mindig bekapcsol ( a klíma indítása után nem sokkal) akkor próbáld meg a hűtőt átmosni, akár nagynyomású mosóval, persze nem túl közelről. A kompresszor meghajtása ritkán szokott elromlani, úgyhogy szerintem Nálad sem az a gond.
A folyamatos haladás akár nagy sebességű sem eredményez elegendő hőcserét ventilátor működés nélkül mivel akkor a motor hűtője is fel van melegedve elég rendesen és azért állt le a klíma akkor mikor mentetek.
Abrus! Nagyon finom volt a borocska!
SBK supersport 600 Andrea Antonelli R.I.P
Akkusaru levétel nem segített?
Hazaértünk.
Köszönöm
Fegya, mérd meg lécci azt a részt, amit az előbb Ábrusnak írtam (perem) hogy az mennyi? mert ami most nálam van, az 44 mm, és az nem fér bele.
Ha a tiéd is nagy bele, akkor mégis ki kell esztergáltatnom a féktárcsát (rájöttem közben, hogy abba illeszkedik, nem a kerékagyba)