Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áááá deehogy is. Csak szeretek bringázni. Csak mostanság elég problémás az egészség. Elkoptak a térdem porcai,most is kapom rá a gyógyszert.

Sajnos ezt sem lehet büntetlenül sökáig csinálni.
Ja ezeket nem tudtam.
Akkor elismerlek:profi vagy
Köszönöm .
Ilyen az élet.
Kiszámithatatlan.
Ezért kel élvezni , amig lehet
Három éve volt amikor Ausztriából haza 800km három nap alatt. Voltam már Olaszországban is.
Amikor aktívan mentem 2008 volt a legerősebb évem, akkor a verseny km is beleszámolva 22000km volt. Átlagosan évente 10000-12000km volt az adag.
+ 240km ide Pécs
Kösz, Sanya, de az nagyon messze van. kb. 350-el több, parti úton az fél nap, pályázni meg nem akarunk (legalábbis én nem nagyon)
Részvétem Feri bácsi. Ez szomorú.
hány km-t?
Sajnos tavaly hunyt el az egyik barátom:60-éves volt.
Az profi módon tudott.
Adony -BP. 5 éven keresztűl, télen nyáron nyomta.
Ausztria -Adony
-jöhetett volna autóval--nem ő hazatekert, majd vissza,3 évig, Igaz télen kocsizott -
De azzal járok télen nyáron. Még hóban ,és esőben is.
Jó éjt! Meleg fárasztó nap volt a mai.

Egészségetekre!
Szakszerű hozzászólás:
Lehet ,hogy tudsz , de mivel télen nem jársz vele ,abban sem vagy profi
okszi, köszi szépen, még jó hogy nem raktam vissza az idomot megint, mert most szophattam volna még egy kört
Biciklizni is tudok!
Ez után jön majd a 3as, aztán meg az 1es és ha mázlid van a 4essel nem lesz problémád

Kicsit kocogtasd meg a karbikat, lehet felakadt az úszó valamelyikben
Minden elismerésem a búszsofőröknek!

Igen, te annak számitasz , de csak a busszal
Én azt se tudom hol szedjem ki a gyertyát a mociból,de nem is volt még rá szükség.
most a motul 20 w 50 van benne :D
Trogir 600km
Az a vicces a dologba hogy az 500nak is állandóan a 2. gyertya kakkantott be olajos trutyi.
Na látod az egészről a 10W40es olaj tehet ha hagyod a 20W50et akkor semmi zizi csak ránk hallgass ne másra
A héten utánajáeok.
Pénteken du 2 után foglaljuk el a szállást.
Az jó lenne de az a sejtésem, hogy foglalt lesz...