Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán lesz holnap már egy kiqrt telefonom, beírom ide, aztán hívjatok fel, hogy meglegyen a számotok!
(ja, a régi számom el lesz dobva, új 30as lesz)
Nekem azt mondta ahoz jó,csak kell egy minta.
Hősugárzó lehet, nem fog kelleni, de viszek fotómasint meg tabletet. Ha esetleg lenne Exupba való gyertyád (ami még jó) az tarcsiba kéne, alap szerszámaim lesznek.
Dobozom ugye nincs, így óvatosan tudok cuccolni.
Van egy barátom VW T4-el, az eljöhet értünk, ha nagy a gebasz, vagy elhúzhatjuk 1mást kötéllel az olcsóbb
Végülis 6 ajánlatkérőt küldtem ki, a legtöbb 50 ejrós, a legkevesebb 35. Crikvenica
Ha gtrhez valók voltak akkor biztos. (max. kétféle volt hozzá 86-06-ig)
A citromélesen elérhető vagyok műszakban is, a gméles ott nem megy.
Nekem elég csak egyfajta.
Mondjuk valami utánfutós vagy dobozosautós kapcsolat nem ártana szükség esetére, ha esetleg valami nemvárt esemény történne. (zsoltinak már nincs meg a vító és nem is mezőgazdász már hogy ráérjen kirándulni )
Akkor a defektkérdés megoldva. Én gondoltam hogy vinnék egy szivargyújtós kompresszort (szakmai ártalom ) pumpa helyett. (laci meg hoz hősugárzót )
A biztosítást meg megnézem mert mintha lenne valami a lakásbiztosításunkban is.
Nyugtával dícsérd a napot! Remélem tudtam segíteni,és tényleg találtok olyat,ami a gépedbe való. Volt egy egész dobozzal,és mind másfajta.

Ennél többre most nem futotta.
Majdnem.
Jelenleg közvetlenül mellette, de dolgoztam ott is.
Esetleg mailon kommunikáljunk a részletekről (ki mit visz, hogy ne legyen 2-3, de mindenből legyen 1)
Pár ajánlatkérőt elküldtem.
A mai nap nem volt elég rá, hogy intézzek egy telefont
gecci websopon se tudok venni, mert szar az oldaluk, baxxák meg (cégnévre nem enged venni, kidob hibával) úgyhogy holnap kell személyesen T-boltban, persze úgy 6 rugóval több de lexarom, csak lenne már meg.
üdv!ma leszedtem az elsö lánckereket,az anyánál nemvolt semilyen biztosito lemez.ugyvolt ráragasztval gyárilag ,milyen modónvan megoldval?mondjuk igyis b@szot nehezen jöttle.valaki valamit?kösz!
Kukacos defektjavítóm az van, viszem Meg egy bicikli pumpát is. Biztosítással kapcsolatban, nekem a bankkártyához adtak azaz jár egy évig. Szerintem én nem kötök... Már uniósok azok is, valami ellátás csak jár, ha meg olyan baj van valaki csak eljön értünk aztán hazavisz kocsival ~400km nem olyan sok....
6x05ös kell 075ös van
Értem
6x0.75 -ös fúróm van,átfúrhatod.
Dolgozott.
Te ott dolgozol?
Mondták.
Nagyon sok az irodista és az ilyen-olyan alosztály.(ez mondjuk igaz)
Csövi, arra gondoltam hogy valahol kéne venni egy készlet defektjavítót. (itt nálunk nem találtam sehol)
Sprém van de szerintem kéne egy "kukacos" szett is, mert a hab csak a kis lyukra jó. (ha megveszed kifizetem én, csak legyen nálunk ha kell)
Meg kéne kötni utasbiztosítást is. Ezzel tapasztalat esetleg?
Ezt tegnap találtam rajta a balos kesztyűtartó fedélen.
És majd meglátod hogy Magentáékat sem kell félteni. (én még pannonos nem voltam, csak a másik kettő)