Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pl. a GTR-ben jelenleg nem tudom hogy milyen villaolaj van de kimondottan durva az úthibákon. Ráz és túl feszes, pedig teljesen ki van tekerve a rugóelőfeszítés a szárakon. (ugyanolyan állítású mint az ezres FZR-é)
Ha ősszel szerviz lesz akkor ebbe is megy a két piros hordós közül valamelyik.
Hitvány egy cég a pannon. Én is 10év után mentem át a vodához amikor hűségem jeléül 10eFt-al olcsóbban akartak adni telefont, ami kártyafüggetlenül az interneten ettől is olcsóbb volt. De a voda is egy hitvány cég, így átmentem a t-mobile hoz. Egyelőre jó ez, de innen már úgyse tudnék hova menni. Legfeljebb a pcsába...
No így már értem.
Köszönöm.
Nos kb. ennyire tudom én is. A lényege annyi hogy több mint 10 éve használom ezeket (van még pár fajta de azok nagyon vékonyak voltak vagy gyorsan azzá váltak) és beváltak a kissé megkopott telószárakhoz.
Kb. azt mondanám hogy (telóolaj mércével) a 15w lehet a szintjük. (nem nagyon hígulnak fel melegen sem, mivel 50-65'C az olaj üzemi hőfoka a gépekben a csapágyaknál és így nem is habzik fel a telóban sem)
A harmadikat olyan telókba szoktam hozni amik már igen laza illesztésűek. (ez hidegen elég sűrű cucc a másikakhoz képest)
Mindegyiknek a kenőképessége kiváló.
Akkor másképp kérdezem, mert ezzel a típus ismertetővel én sem vagyok előrébb.
Szerinted az ismert 10W, 15W, 20W viszkozitású olajok közül melyikhez áll a legközelebb.
Én gondolkodtam rajta (mert mérni jó dolog, főleg jó cuccokkal) de úgyis lecserélem két évente, így meg tökmindegy.
Ez jó kérdés mert nem emlékszem már hogy melyik hordóból hoztam. (piros volt az biztos)
Az egyik lehetőség ez
Vagy ez.
De lehetne még ez is mert szoktam ilyet is hozni de szerintem az első lesz az.
Valakinek berner 4 az 1be fokoló? 7000ft bontatlan vadi új. Mint a linken ugyan az.
link
Akkor jól mértük reggel
Az olaj amit küldtél kb. milyen viszkozitású?
A Mikuni 0,5 a Keihin 0,75-ös menetet használ.
Sanyánknak, mint a fórum egyik legstabilabb pillérének szintén pirospontot osztok, mivel kérés nélkül bement a Redbaronhoz még műszak előtt és szerzett nekem csavart. (van többféle is gtrhez így vinnem kell mintát, szerdán várnak)
Feri bácsival meg megállapítottuk hogy sajna a Keihin és a Mikuni mint konkurensek nem hajlandóak azonos menetet használni.
Rendes srác!
Be is írok neki virtuálisan pár piros pontot mivel gondolom felelősséget is vállal az ügyintézésért ha esetleg átqrják a vásárlót.
Nekem 93 óta ott van, már sokszor akartam váltani,de mindig elmaradt.Legutóbb épp hogy lejárt a garancia-- nem müködött
bevittem :JAV. KÖLTSÉG 15-20 EZER KÖZÖTT vettem egy újat 33 ezerért. Átrakom a kártyát : az se müködött. Kiderült az volt a szar.
Ingyen adtak egy másikat a volt számomra .Itthon beraktam a régibe:JÉ JÓ LETT a készűlék. most is müködik.
Jól átakartak baxni
Pfúúúúúj de gusztustalanok.....
Köszönöm szépen....
Oké: legyen szerda
Holnap az időpontot egyeztetjük meg a megoldhatóságot.
Bementem a Pannonhoz (most épp telenor)
Mondok, ellopták, seaj, szeretnék egy új telót, kártyát, a régi előfizetésemre, de az se baj, ha váltani kell nagyobbra, mert úgyis túlléptem mindig.
Mondja csaj, minden OK, de 5200 lesz a kártya.
Én meg: jó, akkor átviszem a számomat másik céghez, és akkor azok nem kérnek 5200-at, mert új vagyok, ti meg kértek, mert régi?
Az 1996 óta tartó előfizetésem tehát így ér véget
Nekem a szerda úgy tűnik tökéletes!
Hogyan hozzuk össze?
Szerda - csütörtök a héten jó, utána a jövőhét csak
Örök hálám Feri Bácsi!
Mikor érnél rá?
Hali pacito
Ha nem megy szólj és megnézem.
Neked is.