Megküldtem a listát mailban nektek, hogy mit tervezek vinni.
Telómon van nekem is gps meg szivartöltő is van, ez kibírja odáig.
Viszont van egy olyan androidos alkalmazás hogy bluetalkie elvileg bluetooth-on tudnánk kommunikálni menet közben...
Nem tudom mennyire működik még nem tudtam tesztelni egyedül...
Nekem van működő GPS, csak egy SZGY alj kellene hozzá, mert anélkül 2 órát megy. De a remek új telcsimen is lesz ájgó
Ja, meg tudom az utat, most jöttem rajta 2 napja végig, meg amúgy kb. 10x
Persze mehetnénk úgy is hogy óráinkat-telefonjainkat eldobnánk (mlasnak ez már megoldódott) és majd csak lenne valahogy alapon, de szerintem ennyi előre gondolkodás azért belefér.
Lehet hogy nem kéne de átfutott a fejemben a gondolat hogy esetleg egy szétakadt váltó vagy (bár sose legyen ilyen) egy-két összetört motor mellett kelljen gondolkodni hogy kit kéne felhívni.
Nekem tavalyig volt erre emberem de összetört a járműve és nem lett másik, így megszűnt.
Gyertya van, szerszám meg szerintem lesz nálam minden. (nálam lévén a legnagyobb csomitartó)
Mondjuk ha egy tarcsi AC-t hoztok az nem baj. (nekem nem kell de a tietekben van)
Ha bármi gond van rám számithattok:::::Éjjel nappal!
Telómon van nekem is gps meg szivartöltő is van, ez kibírja odáig.
Viszont van egy olyan androidos alkalmazás hogy bluetalkie elvileg bluetooth-on tudnánk kommunikálni menet közben...
Nem tudom mennyire működik még nem tudtam tesztelni egyedül...
Azért érdekel hogy mennyire használható motoron a gyakorlatban.
Másnak is jön?
Ja, meg tudom az utat, most jöttem rajta 2 napja végig, meg amúgy kb. 10x
Sztrájkol a pda.
de a száma már (állítólag) megvan, T9672862.
Nekem tavalyig volt erre emberem de összetört a járműve és nem lett másik, így megszűnt.
Mondjuk ha egy tarcsi AC-t hoztok az nem baj. (nekem nem kell de a tietekben van)