Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

összetöröd pofád előbb-utóbb

Ha még akarsz utazni, regelj a booking.com-ra, küldik az akciós utakat, vicc áron.
Mondtam már, h bitang a motorom? szétbasz, városi csikicsukinál, mikor egyben odapörköl az ember nem nagyon akar lentmaradni az eleje
jaja :-)
Egy kis szuvenyííííír
Egy Yamahás kulcstartót
Te vettél valamit?
jaaa de azt tartsd szem előtt hogy a vázhoz is hozzá kell nyúlni méghozzá nem is kicsit.fontold meg alaposan.
Igen én is tapasztaltam,hogy már nem igazán melegszik a gumi....
De hazaérve kajával frissitettem magam :Rakott zsemle
4-t benyomtam ,volt is pihi utána
Én is voltam ma motorólni ( azzal voltam melóba) háát reggel csípett az időjárás,de hazafelé egészen jó volt. de már vigyázni kell a kanyarokkal meg a kanyar íven való visszaváltással.ez utóbbi egy picit megviccelt ma,deaztán visszavettem a tempót
Hali bobi .
Minnél többet melegitik annál jobb:Köszi
Az igen.... Akkor ki sétáltad magad,magatokat....
Hali
Bementem wc-re mire kijöttem,sehol senki.
Köszi nem kávézunk
Csizmát keresek ,de nem volt nekemvaló,igy semmit.1/2-1ig ott voltunk
Háááááát.....

Farigcsálás. farok idom!
Jók a lépek!
Telefontéma?
Tegnap este a feleségem és én a szobában ültünk és az élet dolgairól beszélgettünk.

Azt mondtam neki:

„Soha ne engedd meg, hogy vegetatív állapotban éljek, gépektől és üvegekben lévő folyadékoktól való függésbe.
Ha ilyen állapotban látsz, húzd ki az engem életben tartó berendezéseket az áramforrásból, mert akkor inkább szeretnék meghalni.”

Akkor ő felállt olyan arccal, ami mély csodálatot tükrözött és kihúzta a televíziót, a számítógépet, a playstation-t a konnektorból, kikapcsolta az i-podot és a mobilt.
Legvégül elvette a sörömet!

A kurva életbe, majdnem meghaltam
Voltam motorozni. Harkány felé,és visszajövet megálltam a repülőtérnél. Hát bizony szebb időket látott a létesitmény,most csak egy pici repülő árválkodott a kifutón. Régebben jöttek ide nagy gépek is,sőt Götögoszágba is mentek közvetlen járatok.
Királyság.... Akk ha nem gond hétfőn meg csöröglek!