Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!
amúgy itt is szólhattál volna, hogy eladó.
Ez volt. Vagyis még van mert nem fizették ki teljesen, de elvitték.

http://youtu.be/YHNlF1SEc6k
Sziasztok!
Ez jo volt!
De az oldaltaskaban nincs is feknyereg! Egyebkent a tank gumibak volt ott mert az okos tulaj szetszedte othon hogy majd o megcsinalja a karbit de rajott hogy ez tul magas neki. Aztan mikor visszatette a tankot a megmaradt alkatreszt beszorta a taskaba.
Nem mondod ,hogy volt egy caprid? Mesélj csak erről..! Képeket is
rakhatnál be róla ha van.
Én az utcát néztem mind pickuppal jár
szóval nekem nem való lenne
Azt még nem próbáltam de az itthoni is megvisel rendesen.
Ááá, vannak már ott épp elegen. Meg aztán pár év múlva úgyis hazajönnél. Abba a légkörbe születni kell
Egyébként mint területileg illetékes: szerinted reális ez ennyiért?
(na nem mintha fennállna a lehetősége hogy elmenjek )
Még szerencse hogy venni nem akarsz.
Az említett bordó Kenworth FedEx felirattal épp most ment el a szerviz előtt.
Egyébként mindenkinek.
Sajnos nem ilyen egyszerű. (ha egyedül lennék akkor már rég nem lennék itt)
Viszont látom hogy van meló rendesen, kisebb motorostalálkozó van a szerviz előtt és a forgalomban is elég sokan mennek. (láttam pár sárga iskolabuszt is )

Soha nem keso.
Látom igény van rám a 49. utcából.
A képeket megnéztem, köszi szépen, látom nem felejtette el a Connies hogy hova kell vinni a gépét szervizbe.
Köszönöm létezem csak az utóbbi pár napban kissé "felszippantott ez a kib&szott Magyar valóság" így nem volt időm semmire.
Az utóbbi pár nap ismét megmutatta hogy nem ez az ország van rossz helyen, hanem én és már ~20 éve Kaliforniában kéne keveregnem valami bőrszerkós motorosbandával vagy egy csőrös Kenworth kormányát tekergetni az államokon keresztül és nem foglalkozni semmivel.
Abrus hova lett?
Hát majd lesz még. De én nem találtam motoros cuccot...vagy rossz helyet kerestem fel?

Kezdődik a délutáni része a munkának.
Most vettem meg az utolsó kettőt a szatunánál!
Efzihez is lehet valahol lelni átlátszót? Néha nem ártana amikor a nulláson haladok, és elterülök a tankon
Jaja. Pont tegnap gondoltam, hogy sutty elszaladt egy hét, és fel sem néztem . Lehet rohant az agyam a munka miatt. Jó hír, hogy már a saját nevem van a forgalmiban . Már csak az átírási ileték van hátra, amit halasztva a NAV fog bekérni(remélem nem nagy késedelmi pótlék mellett). Hirtelen már csak a karbiszinkront tudnám említeni......ja Frászt Meg lett csinálva a vízcső is :)