Hát igen, akkoriban nem voltunk hozzászokva az űrteknikához. Az amerikai autók ebben az időben már olyanokat tudtak, hogy kapcsolható 4-6-8 henger működésű volt. De ez a 16 éves kis BMW is olyan jópofa dolgokat tud, hogy abszolút felhasználóbarát. Például az autósmozi funkció az nagyon király, attól függetlenül, hogy már nem nagyon van autósmozi szoktam használni gyakran. Az ablaktörlő is nem esőérzékelős, de ha megállok akkor átvált szakaszosra. Az is jó, ha meghúzom a kilincset akkor beindítja a zármelegítést. Igaz távircsis, de hátha kell egyszer télen... Amikor bejöttek ezek akkor csináltam egy párat de így használni azért más. Szerethető Arra is emlékszem, hogy a kormány alatt a kábelek nem szanaszét összevissza, hanem patentul minden a helyén. Majd egyszer szétszedem lefényképezem.
Csövi, tennap volt itt nálam 1 merci. 280-as, 1971. OT-s, szépen helyreállítva.
V8 3500 ccm, hengerenként befecsi, mechanikus vezérléssel! Motoros ablak és klíma, bent kézzel varrott piros bőr és króm az egész. Érdekes.
Mikor 87-ben lett egy 79-es Ladám, azt hittem, az a világ teteje
Azért Hitler Mercedesét el tudnám viselni.
Ui: rájöttem, hogy én nem is annyira izgulok az ilyen öreg vasakra... megnézem, tecc, de semmi több. Pénzt nem adnék érte, annyit meg főleg nem
V8 3500 ccm, hengerenként befecsi, mechanikus vezérléssel! Motoros ablak és klíma, bent kézzel varrott piros bőr és króm az egész. Érdekes.
Mikor 87-ben lett egy 79-es Ladám, azt hittem, az a világ teteje