Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátmánhogyaviharbane bármikor
Ez így van...
Téged hétköznap lehet zaklatni telefonon? Dél előtt..
Skacok köszi a vacsorát!
( kiolvasztottam a múltkor együtt összerakott lecsót.)
jobb volt mint akkor hiába na Feribátyánk ebben is verhetetlen
Halihóóó!
Szia Feribá hova tüntetek el? Be akartalak hívni egy kávéra......
Vettél valamit?
Hali gali mindenki
Szép lett ez,mi bajod vele?
Asszem alszom egyet. Majd este felé benézek.
Ez gyöngyházmetál szin. Ahogy esik rá a fény,mindig más árnyalatú szint mutat. Jobb lett volna valami egyszerű,egyszinű.
Itt a szin nem nagyon jön le. Na dehát ez van. Jó-jó,de a szine nem az igazi.
De még kell rá az uvex felirat,mert ugye ez egy uvex sisak.Így kicsit egyhangűnak tűnik.
Buzsáki utca asszem. Legalábbis az van a BMW szalon mellett. Ott dolgozom tőle 200m-re.
Szia!

Fél 9 kor szállok ki a buszból. Ha van kedvetek,akkor gyertek el hozzánk a köztes időben,iszunk egy teát vagy kávét.
Rendben van.De új aksit kell vennem,mert csak bikával indul
Valamint 2 éve készülök felmatricázni
Mentem délutánra.
Jó, másképp fogalmazok: nem szeretem a bort, esetleg az édesebbet megiszom néha. (aszúfélék)
Én se iszok alkoholt. Alkoholt az iszik, aki a teszköban megveszi a petpalackos bort Ez inkább az íz élvezete, a légköré, a vacsoráé... meg jól eldumáltak hasonló érdeklődésű emberek.
Én is csak 3 üveg aszút vettem, nem lehet alkoholizmusssal vádolni
És működik rendesen a vas?
Nem hangzik rosszul bár nálam ott a hiba hogy nemigen iszok alkoholt.
Gurulgattam én néha-néha vele,de hogy volt itt 1 kicsit nagyobb faragás a házon elvittem csajék és egész nyáron az udvaron állt. Most hogy jött a köd, meg a fagy megsajnáltam,így hazahoztam a téli szállására ami a napokban üresedett .
Úgy volt h csak hazagurolok vele,de miután le akart dobni a 2 km-es hazaszállításból másfél óra lett,
Mert ekkorra fogyott ki a benzin
És mi vett rá hogy motorra ülj?
...és pont most ért haza itten voltam, már sokadszor, de most is jót ettünk, ittunk, a szálláson volt egy kültéri jakuzzi, abban ülve boroztunk 2-ig, úgyhogy kicsit most másnap van
Olyat általában nem szabad mondani hogy valami nem sürgős.
Holnap szabadnapos leszek és feltúrok mindent.
14.-én (hétfő) 8:30-ra kell mennünk az injekciókúra első dózisáért (a BMW szalon melletti utcában van) de mondták hogy ~1,5 óra múlva még vissza kell mennünk.
Hogy dolgozol hétfőn?
Ősszel ez rendszeresen így van, majd a télen többet irkálnak.
A társaság egy része "kivált" a fórumból és csak olvasgatnak, ha valami őket is érintő dolog van akkor esetleg reagálnak. (vagy nem)
Mlas meg elment bort inni.