Én se iszok alkoholt. Alkoholt az iszik, aki a teszköban megveszi a petpalackos bort Ez inkább az íz élvezete, a légköré, a vacsoráé... meg jól eldumáltak hasonló érdeklődésű emberek.
Én is csak 3 üveg aszút vettem, nem lehet alkoholizmusssal vádolni
Gurulgattam én néha-néha vele,de hogy volt itt 1 kicsit nagyobb faragás a házon elvittem csajék és egész nyáron az udvaron állt. Most hogy jött a köd, meg a fagy megsajnáltam,így hazahoztam a téli szállására ami a napokban üresedett .
Úgy volt h csak hazagurolok vele,de miután le akart dobni a 2 km-es hazaszállításból másfél óra lett,
Mert ekkorra fogyott ki a benzin
...és pont most ért haza itten voltam, már sokadszor, de most is jót ettünk, ittunk, a szálláson volt egy kültéri jakuzzi, abban ülve boroztunk 2-ig, úgyhogy kicsit most másnap van
Olyat általában nem szabad mondani hogy valami nem sürgős.
Holnap szabadnapos leszek és feltúrok mindent.
14.-én (hétfő) 8:30-ra kell mennünk az injekciókúra első dózisáért (a BMW szalon melletti utcában van) de mondták hogy ~1,5 óra múlva még vissza kell mennünk.
Hogy dolgozol hétfőn?
Ősszel ez rendszeresen így van, majd a télen többet irkálnak.
A társaság egy része "kivált" a fórumból és csak olvasgatnak, ha valami őket is érintő dolog van akkor esetleg reagálnak. (vagy nem)
Mlas meg elment bort inni.
Téged hétköznap lehet zaklatni telefonon? Dél előtt..
( kiolvasztottam a múltkor együtt összerakott lecsót.)
jobb volt mint akkor hiába na Feribátyánk ebben is verhetetlen
Vettél valamit?
Fél 9 kor szállok ki a buszból. Ha van kedvetek,akkor gyertek el hozzánk a köztes időben,iszunk egy teát vagy kávét.
Valamint 2 éve készülök felmatricázni
Én is csak 3 üveg aszút vettem, nem lehet alkoholizmusssal vádolni
Úgy volt h csak hazagurolok vele,de miután le akart dobni a 2 km-es hazaszállításból másfél óra lett,
Mert ekkorra fogyott ki a benzin
Holnap szabadnapos leszek és feltúrok mindent.
14.-én (hétfő) 8:30-ra kell mennünk az injekciókúra első dózisáért (a BMW szalon melletti utcában van) de mondták hogy ~1,5 óra múlva még vissza kell mennünk.
Hogy dolgozol hétfőn?
A társaság egy része "kivált" a fórumból és csak olvasgatnak, ha valami őket is érintő dolog van akkor esetleg reagálnak. (vagy nem)
Mlas meg elment bort inni.