Pont három éve jártam így,mikor Ábrustól hoztam haza a gépet.Kanyar előtt fékeztem a hátsóval,kicsit erősebbet mint kellett volna,a hideg aszfalton be is szitált a hátulja,mire összeszedtem a gépet már jött a kanyar.Szerencsére árok nem volt,így volt hova kifutni,az elsőkerék a szántásban állt meg.
Tudatosult bennem hogy hideg az aszfalt
Nem estem el de hogy miért nem ? Ezt egyszerűen nem tudom megérteni,ilyet csak a jutyubon láttam.
Közvetlen induláskor hideg gumival,picikét kanyarodtam csak,a hátsó kerék szeretett volna elől lenni minden áron.Beremegett a hátulja,utána természetesen az eleje is.(Kb úgy nézhettem ki mint amikor valaki bicajozni tanul)Láttam h máááá nagyon nem jó,megcéloztam a füvet elengedtem a kormányt,és púúú kiegyenesedett Mindez olyan 2 másodperc lehetett 60 körül.
A tegnapi adrenalin bomba megvolt
Ja, és kész lett a sisak festése is. Majd ha sikerült összerakni,(mert ugye útólag kiderült,hogy mosható,kiszedhető az egész bélése) rakok fel képet rőla. Sajnos a festőre bíztam a szinválasztást.és olyan gyöngyház szinűre fújta,ahogy ráesik a fény mindig más árnyalatot mutat. Nekem nem nagyon tetszik az ilyesmi. Jobban örültem volna valami egyszerűnek,de most már mind1 is. Külömben is van egy fasza sisakom is!
Voltam futottam fent a hegyen. 16 km volt,de nagyon jól esett. Hát hiába,gyönyörű helyen lakunk. Ma kihozom a motort,bár reggel mégy fagyott is 1-2 helyen. Most szikrázó napsütés van,de nagyon szeles,hűvös az idő.
Sziasztok skacok,vasárnaptól akciós az Aldiban ez az alá öltözős ruha,3000.-! Gondoltam meg osztom veletek hátha tudunk még egy kicsit tovább motorozni!
Nem estem el de hogy miért nem ? Ezt egyszerűen nem tudom megérteni,ilyet csak a jutyubon láttam.
Közvetlen induláskor hideg gumival,picikét kanyarodtam csak,a hátsó kerék szeretett volna elől lenni minden áron.Beremegett a hátulja,utána természetesen az eleje is.(Kb úgy nézhettem ki mint amikor valaki bicajozni tanul)Láttam h máááá nagyon nem jó,megcéloztam a füvet elengedtem a kormányt,és púúú kiegyenesedett
A tegnapi adrenalin bomba megvolt
Balról nem sérült.
http
://kepfeltoltes.hu/131004/F_nyk_p0087_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Balr
http://www.oszthatod.eu/nyisd-...