Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vt_600_c_shadow_shadow_v2_
legocsobb-7279803
nekem is olyan nyúlós ehez a zzr-hez képest még régebben itt javasoltak valami más fajta fékfolyadékot meg hogy a fém fékcső segíthet
Sanyi holnap akkor jelentkezem szerintem este! Jó éjt skacok holnap korán lesz reggel!
Én úgy érzem,hogy fel puhult az első fékem elég érdekes jelenség....
ok bár én is pont így vagyok ezzel
az enyémen csak 1 kívül egy belül ez 2x vagyis 4 igaz ezeken nagyobb a dugó tehát az erőt ez is átadja viszont hamarabb elmelegszik mert kisebb a betét legalább is asszem .
Amúgy ahhoz képest nem rossz az fzr fék, egész komoly terhelésig megbízhatóan lassít. Azért anno egy RSV factory, vagy 950sm elég nagyot ütött...
De majd én hívlak mert az enyémet a cégem fizeti és legalább ne a te kártyádat rágjuk,ha már én szeretnék tőled valamit!
akár de ha nem veszem fel mindenképp visszahívlak!
kettő kívül, kettő belül, ez két ódalon, tehát nyóc. De sztem te még nem is fékeztél igazán nagyot (emelkedett már meg a hátulja?)
nagyon szép a vas ez valami gyöngyház fehér ?
igazad van az enyém is 4 dugós
És még valaki ezek után mondja azt, hogy a mozgás egészséges!
Én nem futok (csak ha kergetnek ) nincs is baj az izületeimmel
Hát ahogy én használom arra nekem is megfelel.De lehet hogy csak azért mondom mert nem próbáltam még fém fékcsöveset.
Halihó,holnap hány óra fele zargathatlak? 15-óra fele?
Ezen is gumifékcső van,de asszem 4 dugós. Lehet ám nincs összehasonlítási alapom,mert még csak egy 250-es fzr-em volt előtte,és annak a fékei is hasonló volt.
háát vagy az enyémmel van bibi mindenesetre az enyémnél jobb bár tudom hogy az enyémen a gumifékcsövet fémre kéne cserélni meg hát a 2 dugó az 2 dugó
Miért? Bár nem egyformán használjuk a gépet,de sztem az enyém tökéletes.
azt elhiszem.
az nem nehéz
Nem voltam messze tőle.
ú az kemény én tuti össze pisálnám magam!
Jobbak a fékei?