Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem ezek a kedvenceim,a drágábbik ráadásul navigációt is tartalmaz,de az nekem már van,megfelel a kisebbik is.
http://www.concorde.hu/index.p...
Jaja pont itt néztem én is, pont ez volt az a hely ahol még tetszett is az árcédulák nagyja
Köszi, átnézem
Na igen, én is ilyesmin gondolkodtam el.
Vannak itt sportkamerák olcsóbb áron is.
http://www.edigital.hu/Foto-Vi...
Na megyek mert már sokan várnak. Majd este. Sziasztok!
Igen. 87-es gyártás.
Nekem van egy MD80 de rossz benne az akksi.
Sajnálom,hogy nem jött össze a kocsi,pedig időben ott voltam. Éppen kinyitott a kereskedő,már ott toporogtam. Tegnap adhatták el a vásárban. Viszonylag normális állapotnak örvend a kocsi kívülről.persze nem makulátlan de elfogadható.
szóval ilyen ha leírás igaz lenne... de nem az.
Én vettem a vaterán, 7e körül volt, elvileg HD.
Egy xar, ilyet ne vegyél, képe életlen, a stabilitása nem jó (néha elakad) szóval kici ócó kínai.
Nem hiszem, hogy 20-30 alatt adnak normálisat.
Jobban jársz, ha egy jobb telót rögzítel fel, azok középkategóriától felfelé már elég jó vidiket csinálnak.
Jóreggeltséget!

Gyerekek! Szerelmes lettem, Kell egy kamera! Igaz, én GOPRO-s videókat láttam, olyan meg sosenemlesz úgysenem, de valami rögzítő kézikészülék marha jó lenne. Van valakinek az ismeretében ilyesmi motyó óccsón?
Jó reggelt...
dobsz egy sms-t?
szia érdekelne az ára
kb 45 liter a must. olyan 38 liternyi lesz a bor belőle kb.
remélem iható lesz.
megnéztük 20:30-tól a gravitáció című filmet. kijelenthetem megérte a mozijegy az árát. 3D-ben élmény volt, ráadásul hálisten feliratos volt.
Sanyi! Bullock kisasszony a forrónacijával és a simulós felsőjével üdvözöl !
feléd seholsincs CNG kút. minek? hameg csak a benzines részét használnád, ne CNG-st vegyél, mert abban azért van benne, mert a marson is jártak vele már párszor.
vagy a másik verzió, hogy veszel egy gáz kompresszort, de az nem olcsó, és még jövedéki csalás is. (+veszélyes lehet)
Én ennél a f&sznál voltam, akkor volt nála vagy négy de elég lepattant volt mindegyik.
Egyébként elég korrekt csávó és elmondott mindent amit általában el szoktak titkolni, bár tény hogy elég régóta működik ott ez a kereskedés.
Benne szokott lenni a beszámítós buliban is.
Én megnéztem jó pár Multiplát mikor a Pözsót vettem és bár nagyon jó maga az autó de 10-ből 9,5 sajna lepukkant fos volt. (a belseje rendkívül lelakott tud lenni mert elég sz&r műanyagot használtak)
Az 1,6-os benzines fogyasztása a nem túl barátságos 8-9 liter körül alakul a legjobb esetben is.
A CNG-s gáztartállyal tudsz valamit kezdeni? (van vagy 3-4 CNG kút Magyarországon)
1,9-es JTD-vel viszont nagyon penge, remekül viszi a kasznit és 5-6 literrel elvan.
Én dupla üvegtetőst akartam de amikor beleültem akkor éreztem hogy sok helyet elfoglal a fejtérből de egyébként állat.
Ha találtam volna egy jó állapotút akkor simán megvettem volna.
A pótkerék... Persze nem fél méter magasra, hanem az útegyenetlenségek miatt a futómű hibájából nem tudja a teljes fékerőt átvinni. Ebben az RSV sokkal jobb.
Melyik kereked pattog?
A fékkel szerintem sincs baj. Nem tudom, hogy mi lehet ennél jobb. Az enyém folyamatos nagy terhelésnél sem puhul fel jól adagolható és kb 140-nél is radíroztam vele pár métert. Viszont a futómű lehetne jobb, hogy lent is maradjon a kerék végig fékezés alatt és ne pattogjon el. Szóval a csillapítás.... meg persze a gumi választás sem mindegy.