Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsánat,fesszabályzó!Nem röhögni!
A fasszabályzó vagy gyújtásról vezérelt,vagy van töltésjelző lámpája is,ezért kéne a másik rajz is.
nem sokat. mia pont egy éve nyúzza lassan. Kb 2km neki a munka, meg hazajár vidékre, voltunk nagy túrán, autópályáztunk vele 150 körül simánba. 88ezer van benne, de mondom, fábiák nagyrésze még a hírdetésekben is 4-5x körbejárta a földet
Kapsz egy papírt, amin csak nyilak vannak meg számok. pl 300 bal, 450 jobb 600 kereszt egyenes. Na ezek a földúton megtett irányok és méterek számai. Begyüjtesz pár pecsétet, és megpróbálod legrövidebb időn belül teljesíteni a távot. Kb 2 óra és 40-50 km. Minden évben van egy ilyen verseny is, a mostani útvonalát én meg a spanom csinálta így mi versenyen kívül indulunk.
A gyújtásmodul jeladó tekercsét pontosan szín szerint kell bekötni,(persze a többi kábelt is)különben nem lesz gyújtás.Továbbá a gyújtásmodulra megy egy zöld/fehér vezeték,ez az indítási feltétel,testre kapcsolja az üres fokozat kapcsolója vagy felhajtva az oldalsztender kapcsoló.Ha ez a vezeték nincs negatív testen,nem indul a gép.Kéne a másik rajz is az akkuval meg gyújtáskapcsolóval.

Örök hálám Igy jobban megoldom
Az mit jelent,hogy itinerezünk versenybe? Hogy zajlik egy ilyen? Kicsit hülye vagyok még hozzá! Fel kellett hívna az egyik barátomat, hogy mennyit kell fújni a kerekekbe! A versenyhez még kicsit gyenge vagyok,hó vége meg már itt van!
mennyit mentetek eddig vele?
a mi fábiánk mint az új és a net televan tiptop 200e+-ossal. A tied valami brutál belenyúlás lehet.
Ez jó nagy homokdomb! Fel se mernék menni a tetejére.
Eddig jó,Csövi fordított,de kéne a rajz másik fele is,aztán írom a huzaltervet.
Orgoványtól 30km. Az orgoványi csapattól vettek már páran motort, nagy tételben hozzák be. Most hó végén itinerezünk versenybe, gyere
Nálunk itt tudod hagyni a futót és motorral átmész a kertek alatt
Regulator = feszültségszabályozó
Alternator = generator
Ignition Control Module = gyújtásmodul
Rear brake light swich = féklámpa kapcsoló (hátsó)
Ignition pulse generator = jeladó
Ignition coil = gyújtótekercs
Neutral indicator = üres visszajelző
side stand indicator = oldaltámasz visszajelző
neutral switch = üres kapcsoló
side stand switch = oldal sztender kapcsoló
brake and tail light = fék és hátsó lámpa

black fekete
yellow sárga
brown barna
green zöld
red piros
blue kék

énmeg aszondom, hogy unokatesómék 1,2-es Fiat Albeája 11 éves, és atomjaiból építették újjá, mikor fejreállt vele, és mégis megy, és megbízható.
A fabia is 11 éves, és hát, örülök ha reggel beindul
Erre is van jó kis homokbánya fóton Hozzad csak errefelé hagy teszteljem az a motort.
halihóóó!
Most még tetszik,hogy ilyen nagy dög! Csütörtökön hoztam Orgoványról. Te is ott vagy valahol nem? Egyszer felrakom a futóra aztán leviszem! Megmutatom,hogy kell erdőbe motorozni!
1.6 Weber jóóóó!kár hogy szíjas.
melyik mailcímedet használod?
Homokbánya van. A tehén nem könnyű krosszgép. Túrázni viszont marha jó. Volt egy pár darab
Irtam ,hátha valaki viszont ir!
Azt hittem van valami jó homokbánya, vagy hasonló! Kössz a linket,holnap fel is hívom!
Vettem egy nagy malac xt 600-at!