Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eldumálgatok itt magammal.
Bár a 34 már nem olyan fiatal. (kép ment )
Akkor önállóan döntök és elküldöm neki mlas képét, úgyis a fiatal csajokat szereti.
Mit kezdjek vele? Ötletek?
Ja: Sohasem küldöm el a képemet senkinek csak neked. Küldöd a képedet? Örökké szeret, csókol: Queen Jalil.
Válasz jött: " I never send my pic to any one, but only u. send me your pics?.. Always love. Kisses. Queen Jalil"
Mindezt úgy hogy semmit sem tud rólam.
Kivételes egy figura vagyok, egy igazi Férfi!
Pupu természetesem csak a szöveget olvashatja el, a képeket megtekintenie TILOS!
Na mit szóltok az új csajomhoz?
Érdeklődött (pár napja) a hogylétem felől és azt írta hogy 34 éves, az usában él, egyedülálló és keres valakit akivel sokat nevethet és boldoggá teheti magát minden nap. Írta még hogy képet akar rólam.

Válaszoltam neki hogy kösz, qrva fáradt vagyok mert nehéz napom volt de találkoztunk már valahol?
Erre nyomja hogy valami adatszájton látta a profilomat mikor keresett valakit dumálni és hülyülni. Kérdi hogy beszélnél kicsit magadról? Küldenél képet? Legyen szép napod és vigyázz magadra.

Én nem írtam semmit (ez jött 23-án) most meg jött egy mél hogy: Édesem! Küldenél te is képet? Csókollak Jalil.
Azt most nézem a képeit és írtam neki hogy: kérdezhetek valamit? Oké vagy nálam teljesen de mindenkinek szoktál küldeni képet a pici kis cickóidról?
Meglátjuk mennyire kellek neki.
Sztetoszkop? Azt mondtad van...Siófokon is van egy nagyon jó turbós.
Igen, ők a legnagyobbak, legismertebbek, az áraikat nem tudom.
Náluk jártam anno amikor azt hittem hogy van egy kis gond a Mitsubishi (Galant TD) turbójával. (de csak a lefújószelep akadt)
Korrekt hely és látszott hogy profik.
Kösz, hasznos a hibakereső. Az enyémből csak két helyen jön az olaj.
Orrán-száján
Turbó. Autó lebontva, turbó levegő oldal zenél (seprűnyél módszer ) A kerék lóg benne tengely irányban vagy 2mm-t, radiálba semmit. Majd rákeresek, mennyit szabad neki. Ja, és jön rajta az olaj, tiszta malaj a szívó-nyomó oldal is
Pontosan.
Csak arról sajnos alig ért le a lábam, ezért kiesett.
ilyen alapon csakis egy varaderonak lenne értelme
ŰÜdvözlet az Uraknak!
OFF
Eladó lesz egy félkonfig ha valakit érdekelne. Gigabyte ep43-s3l lap lga775 ddr2 1200+ram 1600fsb. e4600 2,4@3,2, galaxy deforce 9600gt 512M, 256bit gyári hűtő+ referencia ac twin turbó van hozzá tápom is chieftec 400AA-101A. így 25000 ha lesz proc hűtő akkor 28000. laphoz vgahoz minden megvan doboz cd hátlap stb...

Azért elismerésem
Micsoda szerencse.
Ebbe még bele lehet barkácsolni az exup blokkját de fordítva már nem megy.
mind1 nem is érdekel, nekem is 91es motorom van és mégsem exup
a későbbi exup blokknak más a felfogatása
Nem is akarok foglalkozni vele.