Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak asszem fordított a két pólusa. (nézd meg hogy odaérnek-e kábelek ha fordítva rakod be)
Hű de kéne!
Basszus de guszta! Nem akarsz küldeni? Adok érte pálinkát!
nananaaaa.. oszt asszed tégedet is meghínálak? Te Pösti urifijjúúú Teee. ! Gyertek. Csak szólt előre.
na, megszavaztuk, hogy nem megyünk még messzebb, így is mostanra értünk haza. De egyszer tuti bevállallak egy bográcsra!
sziasztok!

volt egy kis bográcsozás. Meg Kinga apukájától kaptam egy kis hazait (párom teljes nevén: Szatmári Kinga)
Na kezd alakulni a gép! Ma megpucoltam a felniket féktisztítóval (Brigó nem jött be) és levaxoltam az idomokat! Még le akarom venni a féknyergeket aztán azokat is szépen megpucolni kicserélni az izzókat meg az üzemanyagszűrőt és kész! Jövőre lehet újra kell festetnem a felniket mert már elég kopottak.
Jó estét!

Ha ilyent vennél a Sanyi nem állna szóba veled!
100 A felett kell indításhoz ám. A Koyo japán, és elvileg jó márka. háá mit vegyek ha nem ezt?
Jelenleg a családi kassza a zéró közelében tartózkodik egyéb sokszázezres kiadás miatt. Lassú javulás várható a jövő hónaptól kezdve de úgy látom hogy most egy darabig nem tudok még egy motort venni. (de tervben van)
Ha nem vettem volna meg a GTR-t akkor ezt most megnézném. (nemrég még jóval drágábban volt feltéve)
Motort csak biztos forrásból.
Már nem lehet.
ádám fizet rá 400-at aztán viheti a kawát
Vásárold vissza.
És azt ugye tudod hogy ez nem exup.
Nem hittem volna hogy valaha így fogom látni.link
Megyek kutyázni,majd jövök.
Azért az árat és a telószámot nem baj ha kiírod. (meg nem hátrányos ha berakod az adás-vétel topikba is)
Van még 2 fa,amit vissza kell vágni még az ősszel. Tavasszal nem volt rá idő,de még qrva nagyok,és azt írja a könyv,hogy ősszel kell. Holnap elviszem éleztetni a láncot,és ha eldobja a lombot megejtük a beavatkozást.
nem, csak ez mai kép :D a másik kissé régebbi volt...
Megint megállt a Mercedes. Ugyanaz a tünet,minden előzmény nélkül leáll a motor menet közben. A legutóbbi javítás óta 2,5 műszakot bírt ki. Előtte 4 napig üzemelt hibamentesen,és mindig ugyanaz lett a baja. Hát a Renax-nál javítják a buszt,oda ne vigyetek semmit,max lovat. Az ha bántják,akkor rúg!
Ma én is hasznos voltam.
Lenyírtam az összes füvet és pakolásztam kicsit. (most várom mlast hátha itt rohad le a bmwvel )
Holnap meccés/sövénnyírás következik.
Jar Jar Binks!