Na kezd alakulni a gép! Ma megpucoltam a felniket féktisztítóval (Brigó nem jött be) és levaxoltam az idomokat! Még le akarom venni a féknyergeket aztán azokat is szépen megpucolni kicserélni az izzókat meg az üzemanyagszűrőt és kész! Jövőre lehet újra kell festetnem a felniket mert már elég kopottak.
Jelenleg a családi kassza a zéró közelében tartózkodik egyéb sokszázezres kiadás miatt. Lassú javulás várható a jövő hónaptól kezdve de úgy látom hogy most egy darabig nem tudok még egy motort venni. (de tervben van)
Van még 2 fa,amit vissza kell vágni még az ősszel. Tavasszal nem volt rá idő,de még qrva nagyok,és azt írja a könyv,hogy ősszel kell. Holnap elviszem éleztetni a láncot,és ha eldobja a lombot megejtük a beavatkozást.
Megint megállt a Mercedes. Ugyanaz a tünet,minden előzmény nélkül leáll a motor menet közben. A legutóbbi javítás óta 2,5 műszakot bírt ki. Előtte 4 napig üzemelt hibamentesen,és mindig ugyanaz lett a baja. Hát a Renax-nál javítják a buszt,oda ne vigyetek semmit,max lovat. Az ha bántják,akkor rúg!
Ma én is hasznos voltam.
Lenyírtam az összes füvet és pakolásztam kicsit. (most várom mlast hátha itt rohad le a bmwvel )
Holnap meccés/sövénnyírás következik.
volt egy kis bográcsozás. Meg Kinga apukájától kaptam egy kis hazait
Ha ilyent vennél a Sanyi nem állna szóba veled!
Lenyírtam az összes füvet és pakolásztam kicsit. (most várom mlast hátha itt rohad le a bmwvel
Holnap meccés/sövénnyírás következik.