Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz! 78000ft! Nem is olyan gáz. Itt a felújítottért kérnek 100 ezret.
Ez drága?
Mentem éjszakára.
Persze hogy van.
Nekem van egy 0-24-es a kis krovákhoz (1/4-es) és egy 1/2 nagy 28-210-es a többihez.
A kicsi nagyon jól jön az 5-6-os csavarokhoz 10Nm környékére, főleg alumíniumba.
Zsóti! a mérges Berggel mi lett? Meséjj, el vagy veszve...
Szasztok. Jó is az Tomek... Én dr750-et vettem jáccósnak... Nagyon baba... lehet el is adom a Kawát... (Vicc vót) De baszott kényelmes. Csak most szopat.
Na ,mentem egy 5 km-es kört a faluba unokabátyám TDM850-ével.
kényelmes, alul is jól megindul. tetszik. ami nagynagy pozitívum: az FZR-en a csuklóm 20-30 km-t bír csak és mivel amúgy is hátrányos helyzetbe vagyok emiatt a genyó betegség miatt, ezen ilyet nem éreztem. lekén cserélni az FZR-et egy ilyenre, vagy hasonlóra. Egy kívül szakadt, de műxakilag kafa FZR 600 nem kő valakinek? (kap hozzá egy új füst plekót, a gyári mellé egy karbon mintás tükörpárt, meg egy Yoshimura karbon pufogót, 1,5 év műszaki van rajta, a láncszett 2500 km-t ment, nem a forgalmiban lévő motor van benne, de jár mellé az is(nem tudom mi a gondja). az eredetvizsgát megoldom. egy karbi takarítás ráfér, kell egy új akku bele. gumi szerintem még 1 szezon)
Ez így mennyit érhet vajon?
beléd is
Az enyémre az újra 320-at mondtak kihagytam
jó estét !
Mentünk kocsmázni a Vicussal.
Bár igaz, lehet szimplán csak megkerülő is. Benéztem
Akkor szerinted az a hengeres lófax meg a rudazat minek rá?

Más. A 28-210Nm nyomatékkulcsnál ugyi van kisebb? és az kell többx, mi?
Amúgy néztem hogy a pözsónak nem v.g-s és elég kicsi is a turbója.
Postáztam a Ferrykernek, hogy baxxanak neki vmit de ugye ma ők se dolgoztak (amúgy a postások se) szóval 7főn lesz Pesten, másnapra szétszedik, és megmondják, mennyit készítsek, és utána 1-2 nap, és jön vissza. Még 1 nap beszer, és máris repeszthetek
Most, ha már ki van belezve, hűtőlevet, termosztátokat, légszűrőt cserélek, meg olajat is majd.
Ha már menni nem mész vele.
Megyek kutyátni,majd jövök,ha lesztek.
Van már valami fejlemény a turbóval? Javítva lesz vagy csere lesz felújítottra?
De! Azon szoktam ücsörögni a garázsban.
10-es acélcsavar 150kg terhelést bír darabonként. Itt 2db van,és a Fré teljesen 240kg