Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ábrus! most kihagytalak hazajött a verda.
Igaz, 4:20 perc volt a 232 km, de ügyelnem kellett, hogy 1400-nál ne forogjon többet, jobbára 1100-1200, így max. 70.
Viszont a fogyi így 3,2 l/100km-re jött ki
Szerintem én nem is láttam még egyben? Képed nincs esetleg róla?
Voltál Mordorba
Az ezredes úgy van ahogy volt.még nincs megoldva a hűtősapi,de szerintem ez is már csak jövőre lesz megoldva ,a hátsó fékem is egy kalap szar,nagyon kell taposni hogy fogjon,dugattyúk fel lettek polírozva
Hali!
Nekem 120-as van bent de semmi gond vele.
K...va rég voltam itt,de meghalni sincs időm 3helyen villanyszerelés,faszedés,konyha szétbombázás-bővítés,vegyes tüzelésre átállás aminek a végét még nem látom így november elején + a családtagok,haverok és mások zaklatása különböző dolgokkal
ja, és szia
ahaaa. ilyet én is néztem.
Sziasztok
egész jó ár http://www.akku-fer.hu/rider-m...
Én vettem ilyen Rider akksit az 1000-be egyenlőre okés 190-es indítóáram Ár/érték-be nekem bejött mert csak 8e+posta volt,talán annyi hogy savas,de azt nem küldtek vele,de lehet az is járt volna hozzá csak az első futár balesetezett,így másodjára jött el
a fábia meg van vagy 60 lóerő ellenben végig 130-cal, plusz miskolcon tekergéssel, odavissza megjártuk fél tankból pont.
1,1 tonna a bódé és 84 lóerő. az 1.4 86 ha jól emlékszem
multipla nekem is tetszett. Csak ami nem drága az le van rúgva. hihetetlen egy család mit művel szegény kocsikkal. Mareákat is néztem anno, kombit szerettem volna, és a legcsaládibb is úgy nézett ki mint amit egy kőművesbrigád használ 5 éve.
Azzal az a baj hogy max 15év a tartályok ideje és utána csere.Az meg elég drága és már most 13évesek a kocsik.Nem kell gázos jó lesz a JTD.
elég beteg ízlésed van. (amúgy nekem is tetszik )
most van valami eu-s pályázat tömegközlekedési cégek részére CNG-sítésre. kis szerencsével talán a közeledben valamelyik buszcég nyer, és még lesz is olyan jófej, hogy lakos forgalmú CNG kutat nyit, mert akkor egy CNG Multipla nagykirály.
Jó kocsi nagyon, 1.4 vez.tengelyproblémák, 1.6 fogyaszt, 1,2 meg nem megy.
De én Multiplát nézegetek.
a fiatbravo.hu nagyon jó oldal.
na, middel csináltad ezt?
Köszi az infót!Azt tudom hogy az 1.6-os sokat eszik ezért gondolkodom Jtd-be
Akksiba így nem vagyunk jók abból nem kapok akkora kedvezményt meg mire a posta rájön nem okés.
9 évesen vettem, 4 évig nyúztuk, pár évet azzal is dolgoztam, mia is nyúzta (...). Országúton nem egyszer 6 liter alá benéztünk, város,, tél, dugóban araszolgatás max 8, átlag 7. 1.2-es motorral nyerő. négy fővel 170-et egyszer mentünk, olajcserénél kevés lötty megy bele, vezérműszíj olcsó, rozsda semmi, sehol, még ott sem ahol kéne neki. kényelmes, nagy, síkba dönthető a hátsóüléssor. Simán vennék megint, klímásat + középső könyéktámasszal. Jó kocsi nagyon, 1.4 vez.tengelyproblémák, 1.6 fogyaszt.
Motor akkumulátor:YB12AL-A2 12V 12Ah
ez a gyárival megegyező a 600-hoz
Kb. egy év múlva.
haggyuk